Lepota

Megan Markl operisala nos, potpuno promenila lice: Pogledajte kako sada izgleda, svi misle da je operacija bila greška (FOTO)

Izgled Megan Markl šokirao javnost

Megan Markl operisala nos, potpuno promenila lice: Pogledajte kako sada izgleda, svi misle da je operacija bila greška (FOTO)

Ako ništa drugo,vojvotkinji od Saseksa mora se priznati da ume da privuče pažnju javnosti. Svaki njen potez pod budnim je okom javnosti, a sada se ponovo našla u centru interesovanja, a komentari joj ovoga puta nisu nimalo blagonakloni.

Izgled Megan Markl nebrojeno puta bio je tema, a o njemu se najčešće govorilo u superlativu. Savršen ten, vitka linija, besprekorna kosa, sve su to stvari na kojima su brojne žene širom sveta zavidele najintrigantnijoj članici kraljevske porodice. Međutim, neretko su estetski hirurzi za svetske medije demantovali njenu prirodnost navodeći da je izgled Megan Markl korigovan estetskim zahvatima, ali da je ona ipak u svemu bila umerena, pa stoga izgleda gotovo potpuno prirodno.

Pročitajte: Sve joj ovo radi zbog Megan - Dever iz pakla Hari DOVEO DO SUZA Kejt Midlton, učinio joj je STRAŠNU stvar (FOTO)

 

 

Ovoga puta izgled Megan Markl doživeo je novu transformaciju. Vojvotkinja od Saseksa, sudeći po poslednjoj fotografiji koja kruži mrežama, ponovo je korigovala nos i dodatno ga je suzila. Sa druge strane, prepoznatljivo crnu kosu ofarbala je u bakarno smeđu nijansu, što je njenom licu dalo potpuno novi okvir.

Instagram

 

Kako primećuju stručnjaci, Megan nije ostala imuna ni na trend popunjavanja i podizanja jagodica, pa njeno lice sada ima potpuno drugačiji oblik, jedrinu i sjaj.

I dok su neki promenu prihvatili sa oduševljenjem, drugi su Megan i njen izgled ocenili kao potpuni promašaj, naviknuti na njeno prethodno, po mnogim shvatanjima, besprekorno izdanje.

Kako se vama dopada promena u izgledu Megan Markl?

Komentari (0)

Loading