Celebrity News

NE ZANIMA ME VAŠE DETE: Surov postupak Čarlsa prema Hariju i Megan se prepričava, sada nema sumnje koliko otac MRZI SINA

Princ Hari i Megan Markl krstili su ćerkicu

NE ZANIMA ME VAŠE DETE: Surov postupak Čarlsa prema Hariju i Megan se prepričava, sada nema sumnje koliko otac MRZI SINA

Princ Hari i Megan Markl pre nekoliko dana krstili su ćerku Lilibet Dajanu, a kako strani mediji prenose oni su proslavu održali u Kaliforniji i sve je bilo veoma intimno. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odbili su britansko krštenje za malenu princezu i održali anglikansku ceremoniju u svojoj vili u Montesitu.

- Mogu da potvrdim da je princezu Lilibet Dajanu krstio u petak, 3. marta nadbiskup Los Anđelesa velečasni Džon Tejlor - potvrdio je njihov portparol za "People".

Pročitajte: PREDIVNE VESTI stižu od Harija i Megan - Treća beba više nije samo san

Na samoj svečanosti prisustvovalo je svega dvadesetak najbližih prijatelja i porodice, uključujući Meganinu majku Doriju Ragland i milijardera Tajlera Perija, koji je Lilibetin kum. Zvanice su se zabavljali uz plejlistu pesama sa Harijevog i Meganinog venčanja, tvrdi izvor, što su kasnije i potvrdili predstavnici za štampu Saseksovih. Bio je prisutan i gospel hor, koji je izveo pesme #Oh, Happy Day" i "This Little Light of Mine", koje su, takođe, pevane na svadbi slavnog para.

Pročitajte: Neću da vas vidim - Čarls pred svima PONIZIO Harija i Megan, ovakvoj osveti se niko nije nadao

Iako su uredno dobili pozivnice, svečanosti nije prisustvovao niko iz kraljevske porodice . Čarls je umesto krštenja unuke zakazao sastanak s guvernerom Zapadne Australije i njegovom suprugom u Bakingemskoj palati, dok njegova supruga nije bila prisutna jer je oplakivala smrt zeta Sajmona Eliota, koji je preminuo pre nekoliko dana. pišu britanski mediji.

Pročitajte: Oni su NELJUDI - Zbog jednog postupka posle sahrane kraljice Elizabete, Megan i Hari više neće biti dobrodošli na dvor

Profimedia

 

Nije poznato koji izgovor su dali Kejt Midlton i princ Vilijam, Harijev brat, ali je svakako, mnogi se slažu,  tužno da cenu njihovih nesuglasica  plaća Lilibet koja nizašta nije kriva, te da se i na taj način pravi jaz između dece.

Ostaje samo da vidimo da li će se odnos zaraćenih strana popraviti u godinama koje slede, te će Arči i Lilibet ipak imati prisniji odnos sa Vilijamovom porodice.

Komentari (0)

Loading