Lepota

Šokirala sve: Snežana Đurišić ofarbala svoju plavu kosu U CRVENO i liči na Zoricu Brunclik! Pogledajte fotke

Ofarbala se Snežana Đurišić - više nije plavuša

Šokirala sve: Snežana Đurišić ofarbala svoju plavu kosu U CRVENO i liči na Zoricu Brunclik! Pogledajte fotke

Čini se da pevačica Snežana Đurišić najviše voli kada se nalazi u svojoj zoni komfora. Tako već godinama gradi jedan prepoznatljiv stil, bilo da je reč o izgledu ili o muzici. U poslednjih nekoliko decenija, kada je izgled Snežane Đurišić u pitanju, čini se da je napravila jedan jedini iskorak koji je tada iznenadio javnost.

Pročitajte: Ako mi se još jednom obratiš sa "ljubavi", svašta će da bude! Neću više da te vidim! Snežani Đurišić srce slomljeno, više nema povratka

 

 

Ofarbala se Snežana Đurišić, i na kratko iz plavuše prešla u vatrenu crvenokosu damu. Da se i tada osećala dobro u svojoj koži i sa novom bojom kose, svedoče brojne fotografije iz tog perioda, pa ipak, pevačica tada nije dugo izdržala a da se nije vratila u plavu nijansu, kojoj je godinama verna i koja joj savršeno pristaje.

Pročitajte: Snežana Đurišić REKLA KRAJ, IZDAJU ne prašta! Evo šta je pronađeno u Vanjinom telefonu i šta piše u porukama koje su bile PRESUDNE (FOTO)

 

 

Što se frizure tiče, tu je sebi ostala verna, pa je nosila kosu uvijenu ka spolja, sa razdeljkom na stranu. Mnogi su tada smatrali da joj ova boja savršeno pristaje i predstavlja pravo osveženje u njenom izgledu, a da li bi takav postupak pevačica i danas ponovila ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading