Celebrity News

Snežana Đurišić se OŠIŠALA DO GLAVE: Novu frizuru predstavila okružena voljenim muškarcem i svojom decom, fotografija šokirala ceo Instagram

Snežana Đurišić i Slobodan Gvozdenović - jedina porodična fotografija

Snežana Đurišić se OŠIŠALA DO GLAVE: Novu frizuru predstavila okružena voljenim muškarcem i svojom decom, fotografija šokirala ceo Instagram

Snežana Đurišić i Slobodan Gvozdenović živeli su u skladnom braku sve do njegove iznenadne smrti, za koju je pevačica čula nakon nastupa i od koje se godinama oporavljala.

U braku su Snežana i Slobodan dobili sina Marka, koji im je kasnije zadao brojne glavobolje i ćerku Maju, koja je izrasla u majčinu sliku i priliku.

Kako je pevačica godinama čuvala intimu svoje porodice, gotovo ih je bilo nemoguće videti na okupu. Pa ipak, ovih dana mrežama kruži porodična fotografija iz porodičnog doma Snežane Đurišić, gde okupljeni za ručkom sede sin Marko, ćerka Maja i Sloba, dok ih Snežana, koja je te 1991. izgledala potpuno drugačije, poslužuje, kao prava domaćica.

Pročitajte: Snežana Đurišić NAPUSTILA doktora Vanju! Otkrila ko je sada u njenom srcu, fotografijom iz Pariza potvrdila sve

 

 

Naime, pevačica je u to vreme imala kratku kosu, vitku liniju i na fotografiji je bez trunke šminke, pa mnogi komentarišu da je u mladosti Snežana bila prava lepotica. 

Na porodičnoj fotografiji vidljiva je i idila koja je između Snežane i Slobodana vladala, kao i ljubav koju su bezuslovno davali svojoj, sada već odrasloj deci.

Komentari (0)

Loading