Celebrity News

Papuče Tamare Vučić idu uz svaku odevnu kombinaciju! Prelepe su a jeftine, evo gde ih možete kupiti (FOTO)

Modni izbor Tamare Vučić za vrele letnje dane bela je lepršava haljina

Papuče Tamare Vučić idu uz svaku odevnu kombinaciju! Prelepe su a jeftine, evo gde ih možete kupiti (FOTO)

U Beogradu je danas obeležen rođendan Nikole Tesle. Predstavnici muzeja u kom su izložena Teslina otkrića okupili su veliki broj zvanica među kojima se našla i prva dama Srbije. Supruga predsednika Aleksandra Vučića uživala je u delima jednog od najblistavijih umova čovečanstva, a dok je pratila putokaz pokušavajući da zaviri u svaki kutak muzeja, ostatak gostiju gledao je netremice u nju. Modni izbor Tamare Vučić bio je, između ostalog, razlog zbog kog su svi slepo pratili prvu damu.

Pročitajte: Haljina Tamare Vučić je savršena za leto: Boja očarava, materijal lagan i lepršav, a evo gde je možete kupiti po manjoj ceni (FOTO)

Tamara je za ovu priliku ponela haljinu A kroja.

Uklopila ju je s papučama niske potpetice i s mašnom, dok je bujnu, puštenu crnu kosu ukrasila rajfom.

Ata Images

 

Modni izbor Tamare Vučić i ovoga puta vrlo je jednostavan, ali efektan.

Brižljivo je osmišljen, rajf je ukrašen nežno prišivenim cirkonima, na sandalama je cvet, a na Tamarinom licu osmeh kakav se može videti samo kod zadoovljne i srećne žene.

Pročitajte: Najlepšu haljinu čuvala je za njega: Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

Fotografije nastale na događaju o kom se ceo dan širom zemlje govori, prva dama objavila je na svom Instagramu, te su se pored zvanica i brojni pratioci mogli uveriti u njen odličan ukus.

 

Instagram

 

 

Ispod slike na kojoj pozira kraj kapije muzeja "Nikola Tesla" Tamara je u čast naučnika citirala njegove reči: 

Pročitajte: Modni okršaj prvih dama u Parizu: Tamara Vučić protiv Makronove supruge, koja je bolje obučena? FOTO

- U meni ima nešto što može biti i obmana, kao što češće biva kod mladih, oduševljenih ljudi, ali ako budem imao sreću da se neke od mojih ideja ostvare, to će biti dobrobit za celo čovečanstvo. A ako se te nade ispune, najdraža misao će mi biti ta da je to delo jednog Srbina - rekao je Nikola Tesla prilikom posete Beogradu 1892. godine.

 

Instagram

 

Papuče slične Tamarinim možete pronaći za manje od 10 000 dinara u Fashion&Friends radnjama i uglavnom su brenda Steve Madden

Komentari (0)

Loading