Moda

Lagana letnja haljina Tamare Vučić idealna za šetnju gradom: Evo gde je možete kupiti za 3900 dinara (FOTO)

Letnja haljina Tamare Vučić san je svake dame

Lagana letnja haljina Tamare Vučić idealna za šetnju gradom: Evo gde je možete kupiti za 3900 dinara (FOTO)

Boško Karanović

Letnja haljina Tamare Vučić veoma je pristupačna.

Uvek besprekorno odevena u skladu sa prilikom, prva dama Srbije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Sa ponosom nosi titulu modne ikone, a zašto je to tako pokazuje nam iznova svojim modnim izdanjima.

I ovog puta sve je očarala svojim perfektno odabranim stajlingom, a njena objava na Instagramu kojom je sa pratiocima podelila svoje aktivnosti među najkomentarisanijim je temama.

 

Instagram

 

 

Zapravo, u fokusu je lagana letnja haljina Tamare Vučić u crno belom dezenu, tačnije na ogromne tufne koja je savršeno istakla njenu vitku figuru, ali sa merom, kako i priliči dami njenog statusa.

 

Instagram

 

 

Celu priču, ona je upotpunila atraktivnim sandalama koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode i sve to objavila na društvenim mrežama gde je veoma praćena.

 

Instagram

 

 

- Sa velikim zadovoljstvom sam posetila izložbu ,,Priroda i jezik" u Galeriji Prirodnjačkog muzeja, zajedno sa potpredsednicom Vlade i ministarkom kulture i informisanja M. Gojković i direktorom Muzeja S. Spasićem - napisala je na svom Instagram nalogu Tamara Vučić i dodala:

 

Instagram

 

 

-Izložba predstavlja prozor u dijalog između prirodnih i društvenih nauka i na nesvakidašnji i zanimljiv način sublimira bioligiju, geologiju, anatomiju, fiziku, akustiku, te stručnu terminologiju, leksiku i prirodu jezika, književnost, pismo, simbole i muziku.

- Ipak, utisak dana je prilika da zavirim u prepune depoe Prirodnjačkog muzeja na Vračaru, sa preko 2 miliona vrednih primeraka u biološkim i geološkim zbirkama u rasponu od 4,5 milijardi godina starosti.

 

Instagram

 

 

- Kakvo bogatstvo! Poseban kuriozitet je bogata botanička zbirka, kao i lične stvari našeg lekara, botaničara i akademika Josifa Pančića - završila je prva dama.

 

Instagram

 

 

Za ovu priliku ona je odabrala predivnu kombinaciju, a mnoge dame koje su se složile da je lagana letnja haljina Tamare Vučić zaista idealna za ovo doba godine i poželele takvu u svom garderoberu, zapitale su se gde bi mogle da sebi pribave jednu.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Mi smo za vas sličnu pronašli u Zari po ceni od samo 3900 dinara.

 

printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading