Lepota

Tamara Vučić pokazala šta doručkuje: Ne košta više od 300 dinara, a pomaže joj da ostane vitka! Ovo je savet prve dame (FOTO)

Doručak Tamare Vučić idealan za vitku liniju

Tamara Vučić pokazala šta doručkuje: Ne košta više od 300 dinara, a pomaže joj da ostane vitka! Ovo je savet prve dame (FOTO)

Profimedia

Tamara Vučić, prva dama Srbije, trenutno je u Kijevu, na trećem po redu Samitu prvih dama i gospode, čija je ovogodišnja domaćica prva dama Ukrajine, Olena Zelenska. Tamara je na događaju blistala u lepršavoj crnoj haljini, dok je look upotpunila senzualnim crvenim ružem.

Ipak, ono što je neočekivano je da je za svoje pratioce upalila objektiv kamere te svoje pratioce provela kroz ceo proces pripreme za događaj. Doručak Tamare Vučić, lice bez šminke i proces šminkanja, sve smo to ovoga puta imali prilike da vidimo.

Profimedia

 

Doručak Tamare Vučić, nešto je što se nalazi na dnevnom meniju mnogih žena. Ovsene pahuljice, sveže voće i šolja crne kafe ono su čime prva dama započinje svoj dan.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Nakon jednostavnog doručka, usledilo je još jedno iznenađenje. Prva dama Srbije, Tamara Vučić ponovo je iznenadila pokazavši lice bez šminke, kao i proces šminkanja, koji potpuno neočekivano, sprovodi sama.

Pročitajte: Tamara Vučić ugostila Nikolu Jokića - Njihovu zajedničku fotografiju svi komentarišu, a tek da vidite njen stajling

Nema suvišnih troškova, šminkera i frizera, kao što su mnogi očekivali. Tamara je svoj prirodni make up nanela sama, precizno nanevši crveni ruž, dok je jednostavno isfeniranu dugu kosu ukrasila bisernim rajfom.

Instagram

 

Ovom otvorenošću, skromnošću i jednostavnošću ponovo je osvojila srca građana Srbije, koji su sa oduševljenjem u komentarima još jednom pohvalili njenu lepotu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading