Celebrity News

Tamara Vučić ugostila Nikolu Jokića: Njihovu zajedničku fotografiju svi komentarišu, a tek da vidite njen stajling

Objava Tamare Vučić privukla veliku pažnju

Tamara Vučić ugostila Nikolu Jokića: Njihovu zajedničku fotografiju svi komentarišu, a tek da vidite njen stajling

Boško Karanović

Prva dama Srbije svakim svojim potezom privlači veliku pažnju i mnogi se slažu da na najlepši mogući način ona predstavlja našu zemlju, te ne čudi što svaka objava Tamare Vučić sa oduševljenjem bude prihvaćena i naširoko komentarisana.

Budući da je sve aktivnija na društvenoj mreži "Instagram", supruga predsednika Srbije gotovo svakodnevno sa širokim auditorijumom deli detalje kako iz svakodnevnice tako i oko svojih angažmana, a budući da je zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova, ona je imala odličan povod da se oglasi.

 

Instagram

 

 

Naime, na svečanosti povodom obeležavanja Dana srpske diplomatije, najboljem košarkašu sveta i ovogodišnjem šampionu NBA lige Nikoli Jokiću, uručeno je priznanje za promociju ugleda Srbije u svetu. 

Pročitajte: Novo modno izdanje - Tamara Vučić prekršila pravilo kog se pridržavaju sve prve dame sveta, za ovo je potrebna smelost (FOTO)

 

Prestižno priznanje Jokiću je uručio ministar Ivica Dačić istakavši da mu predstavlja posebno zadovoljastvo što ima priliku lično da mu uruči ovo priznanje i zahvalio mu što deo svojih uspeha posvećuje svojoj zemlji, a ponos nije krila ni naša prva dama koja je impresije podelila na svom "Instagramu".

 

 

- Kada radna nedelja počne ovako divnim iznenađenjem... Našem proslavljenom košarkašu i NBA senzaciji Nikoli Jokiću danas je i lično uručena Povelja za poseban doprinos promociji Republike Srbije i njenog naroda u svetu, dodeljena ranije povodom Dana srpske diplomatije - glasila je objava Tamare Vučić koja je naišla na opšte oduševljenje njenih pratioca.

Pročitajte: Ovo je pravo lice prve dame - Tamara Vučić prvi put uslikana bez šminke, da li vam je i dalje lepa? (FOTO)

Ni njen stajling, kao gotovo uvek do sada nije mogao proći nezapaženo, a kombinacija za koju je prikupila komplimente jeste crna lagana, strukirana haljina uz koju je ponela bele salonke sa mašnom. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading