Lifestyle

Gibanicu Tamare Vučić ćete obožavati: Preukusna je, a sprema se za manje od deset minuta (FOTO)

Objava Tamare Vučić poslužiće vam kao inspiracija

Gibanicu Tamare Vučić ćete obožavati: Preukusna je, a sprema se za manje od deset minuta (FOTO)

Miloš Nadaždin

Svaka objava Tamare Vučić privuče veliku pažnju, naširoko se komentarišu njeni poslovni poduhvati, o lepoti, istančanom ukusu za modu i modnim odabirima da i ne govorimo, međutim najnoviji post prve dame Srbije oduševio je javnost. Naime, supruga Aleksandra Vučića putem "Instagrama" svima je stavila do znanja koliko uživa u pravoj porodičnoj atmosferi i da joj je vreme provedeno sa najmilijima dragoceno, ali i da pored brojnih obaveza koje iziskuje funkcija na kojoj se nalazi kao i brojni angažmani u koje je uključena, ona uspeva da bude posvećena supruga i majka, ali i vrsna domaćica. 

Pročitajte: Crveni karmin i čipka - Tamara Vučić nikada nije izgledala ovako, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla sve društvene mreže

Instagram

 

- Baš tako, naći ljubav i zadovoljstvo u malim stvarima. A mi baš volimo pite. Ljubav je sve! - glasio je opis videa koji je sa svojim pratiocima ovog puta podelila, a na kom se vidi kako u društvu sina Vukana priprema ukusnu pitu koju svi ukućani obožavaju.

Pročitajte: Uskrs u domu Vučića - Prva dama slikala išarana jaja, iznenadićete se koju tehniku je koristila! Uslikala i malog Vukana (FOTO)

Instagram

 

Objava Tamare Vučić, tačnije proces pravljenja pite u predivnom kućnom ambijentu naišao je na pohvalne komentare ljudi koji je prate, što nam je poslužilo kao inspiracija da sa vama podelimo jedan brzinski recept za gibanicu kojem zasigurno nećete moći da odolite:

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Prva dama prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika, fotografija iz Pariza govori više od 1000 reči

Instagram

 

Instagram

 

Sastojci:

* 500 g tankih kora
* 3 jaja
* so
* 400 g sira
* 250 do 300 ml mleka

Priprema:

Umutiti jaja i dodati sir, te sve lepo sjediniti. Smesu posoliti u zavisnosti od slanoće sira, a zatim dodati mleko i sve lepo izmešati. Zatim nauljiti tepsiju za pečenje i prekriti je korom, a zatim na tu koru dodati još jednu, pa malo nauljiti. Umakati koru, po koru u smesu, gužvati i slagati u tepsiju. Ukoliko je ostalo viška smese, preliti preko gibanice, prekriti gibanicu suvom korom, pa malo nauljiti. Zatim, staviti još jenu koru preko i pouljiti. Od kvaliteta i ukusa sira najviše zavisi kakva će pita biti, odnosno da li će biti rastresita i ukusna. Pitu peći na 200 stepeni, oko pola sata do 40 minuta. Prijatno!

Komentari (0)

Loading