Lepota

20 kilograma mršavija brineta: Svi gledaju snimak Leontine Vukomanović, da li je ovo zaista ona? (VIDEO)

Izgled Leontine Vukomanović drastično se promenio

20 kilograma mršavija brineta: Svi gledaju snimak Leontine Vukomanović, da li je ovo zaista ona? (VIDEO)

ATA Images

Leontina Vukomanović devedesetih i dvehiljaditih imala je izuzetnu muzičku karijeru. Pred nama se pojavila zanosna plavuša raskošnog glasa i vitkog stasa, za kojom je ludelo pola estrade. Lepa i mlada pevačica, a još uspešniji kompozitor i autor, gradila je zavidnu karijeru. Međutimizgled Leontine Vukomanović nije oduvek bio takav.

Pročitajte: Pa zar pred leto i odlazak na plažu? Leontina se ponovo opustila i nabacila kilograme! Evo kako izgleda (FOTO)

Kada se prvi put kao mladi kompozitor pojavila u emisiji "Muzički tobogan", Leontina je bila četrnaestogodišnja vitka brineta bez trunke šminke na licu. Transformacija koju je ovaj devojčurak doživeo do prve pesme bila je velika, a njena lepota procvetala je čini se preko noći.

 

 

Kada je u njen život ušao Filip Pat, Leontina je karijeru ostavila po strani, rodila je ćerku Luciju, kojoj se potom potpuno posvetila. Ipak, muzikom je uvek nastavila da se bavi, komponujući za brojne kolege i vodeći dečiji hor "Čarolija".

Izgled Leontine Vukomanović sa druge strane više se nije mnogo menjao. Ostala je verna svojoj plavoj boji kose, prirodnom izgledu sa minimumom šminke. Kao brinetu javnost više nije imala prilike da je vidi.

Komentari (0)

Loading