Celebrity News

Pa zar pred leto i odlazak na plažu? Leontina se ponovo opustila i nabacila kilograme! Evo kako izgleda (FOTO)

Dijeta Leontine Vukomanović stvar je prošlosti

Pa zar pred leto i odlazak na plažu? Leontina se ponovo opustila i nabacila kilograme! Evo kako izgleda (FOTO)

Dijeta Leontine Vukomanović jedno vreme bila je tema svih medija. 

Kantautorka i predvodnica dečijeg hora "Čarolija" zahvaljujući strogom režimu ishrane skinula je preko 20 kilograma i svima pokazala da je uz mnogo truda i odricanja sve moguće.

Pročitajte: Verovali ili ne, desilo se! Leontina sa 30 kilograma manje, nikada je nećete prepoznati! Pogledajte samo taj maleni struk (FOTO)

Tih dana Leontina je predstavila i novu pesmu. Sećaju se njeni fanovi da se na premijeri pojavila u predivnoj crnoj haljini koja je pratila liniju njenog tela, čime je sve ostavila bez daha.

Nakon postignutog cilja hitmejkera je, nažalost, ponovo počela da se goji, a svi su tada komentarisali da je očigledno dijeta Leontine Vukomanović stavljena na stand by, što je bila istina.

Dragan Trifunović

 

Dragan Trifunović

 

 

Pevačica se posvetila odgoju svoje ćerkice, koju je dobila u braku sa Filipom Patom, a okrenula se i brojnim profesionalnim zaduženjima koji joj nisu dali mnogo prostora da se ponovo pozabavi zdravim načinom života.

Pročitajte: Pravnici, kriminolozi, piloti! Ovo su najobrazovanije srpske zvezde, neke imaju i dva fakulteta FOTO

Koliko god to istrajnima delovalo lagano i lako, mora se priznati da je zahtevan proces svakodnevno planirati tri obroka, jesti u tačno određeno vreme, organizovati užinu i slično.

Sve to prestavljalo je očigledno preveliki zadatak i za Leontinu te se ona ubrzo, svega pola godine nakon predstavljanja svoje besprekorne kilaže drastično ugojila.

Ata Images

 

Pre par godina ona je opet smršala desetak kilograma, te su svi mislili da joj je cilj da se ponovo vrati u devojačke farmerke, međutim, njena želja za promenom kratko je trajala.

Pročitajte: Konačno otkriveno: Poznata pevačica razrešila misteriju, evo šta se dešava sa Milanom Stankovićem

Gostujući u emisiji kod Sanje Marinković potvrdila je Leontina ono što su mnogi slutili, a to je da se ona vratila na staro.

U studio je ušla u divnom roze kompletu, sa visokim potpeticama, frizuru je uvila figarom, dok je make up prilagodila odevnoj kombinaciji.

printscreenmagazin in

 

 

Zaključak mnogih  je da Leontina ima stila, da je njena lepota takođe bez premca, ali da bi se daleko više njeni kvaliteti istakli ukoliko bi se ponovo pozabavila ishranom.

Pročitajte: Posle 15 godina, BILO JE VREME: Leontina više ne krije sreću, ovo je NAJRADOSNIJI DAN (VIDEO)

Pokazala je da je sve moguće, te da je potrebna samo njena volja.

 

Komentari (0)

Loading