Lifestyle

Verovali ili ne, desilo se! Leontina sa 30 kilograma manje, nikada je nećete prepoznati! Pogledajte samo taj maleni struk (FOTO)

Smršala Leontina Vukomanović-svi u šoku kako izgleda

Verovali ili ne, desilo se! Leontina sa 30 kilograma manje, nikada je nećete prepoznati! Pogledajte samo taj maleni struk (FOTO)

Više od decenije Leontina Vukomanović vodi bitku sa viškom kilograma. Oscilacije u kilaži koje su se pevačici događale gotovo uvek bile su posledica njene nemarnosti, s druge strane rigoroznih dijeta i režima ishrane koji su zahtevale veliki stepen njenog odricanja. 

Pročitajte: Ošišala svoju dugu plavu kosu DO GLAVE i ofarbala se u tamno! Šokantna promena Leontine Vukomanović, evo kako izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Pristajala je tek povremeno da se zbog nekog novog projekta ili pak sebe same i svog zdravlja fokusira na zdrave navike, koje su to bile tek par meseci, najviše godinu, nakon čega se ona uglavnom vraćala na staro, zbog čega su se i kilogrami množili i lepili za njene bokove i stomak.

Pročitajte: Na putu je čistote duše, nemojmo ga ometati: Pevačica otkrila detalje novog života Milana Stankovića

Instagram

 

Da je smršala Leontina Vukomanović mnogo puta do sada moglo se čuti u medijima, a gotovo uvek transformacije pop zvezde bile su za divljenje i komentarisanje. Interesantno je da sve dok nije došla u zrele godine ona nije imala problema sa viškom kilograma. Tome najbolje svedoče njeni spotovi, fotografije, pa i televizijska gostovanja gde je bila rado viđena.

Pročitajte: Smršala Leontina Vukomanović, osušila se pa poručila bivšoj drugarici Goci Tržan (FOTO)

Instagram

 

Kadrovi emisije kod Milovana Ilića Minimaksa možda čak i najbolje svedoče njenoj izvajanoj figuri i savršenom držanju i stasu. Neosporno je da Leontina ide iz krajnosti u krajnost, a u kom je tačno sada stadijumu saznaće se po emitovanju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" gde već dugi niz godina greje stolicu žirija.

Komentari (0)

Loading