Lepota

Suzana Mančić se opustila na rajskom ostrvu! Pozirala u kratkom šortsu i izazvala haos na društvenim mrežama (FOTO)

Odmor Suzane Mančić protiče u sjajnom raspoloženju

Suzana Mančić se opustila na rajskom ostrvu! Pozirala u kratkom šortsu i izazvala haos na društvenim mrežama (FOTO)

Kada god je u mogućnosti, nekadašnja loto devojka na brzinu spakuje kofere i uputi se u Grčku, a i ovog puta ona je napravila mali predah od poslovnih obaveza i sebi dala oduška na jednoj tamnošnjoj, veoma primamljivoj destinaciji. Odmor Suzane Mančić pravo je uživanje na malom ostrvu Poros u Saronskom zalivu, a budući da je blizu Atine odakle je njen dugogodišnji izabranik Simeon, ne čudi što su upravo tamo oni odlučili da se opuste.

Instagram

 

 

Prelepo uređene plaže i mnoštvo restorana, nešto je što odlikuje ovo živahno mestašce, a takođe nudi i veliki izbor aktivnosti, obilazak manastira, ali i čitavog zaliva, pa je i omiljeno mesto za odmor mnogih Grka.

Pročitajte: Muž je slika golišavu na terasi! Simica odveo Suzanu na odmor, evo koliko su se opustili dok ih niko ne gleda (FOTO)

Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljka uživa, a iako na slikama koje objavljuje nema njenog dragog, ne sumnjamo da joj pored ćerke, i Simica pravi društvo i ulepšava isti.

Instagram

 

 

Fotografije i snimci koje svakodnevno deli na svom "Instagram profilu", svedoče zaista sjajnom provodu i odličnom raspoloženju, a najnovije sa brodića oduševile su brojne pratioce koji su složni u mišljenju da izgleda bolje nego ikad.

Instagram

 

 

Lagana letnja kombinacija, beli šorts i majicu na pruge, Suzana je odenula i veselo pozdravila sve one koji je vole, a pored neizostavnih komplimenata na konto njenog stajlinga nizali su se i oni za izgled i sjajnu liniju kojoj se, kako je sama priznala, u poslednje vreme posebno posvetila.

Instagram

 

 

Rezultati su tu, a fotke sa Suzaninog odmora samo su dokaz tome koliko je zadovoljna u svojoj koži, ali i tretmanu koji uživa od svog izabranika, očito najzaslužnijeg za energiju koju emituje ovim putem.

Komentari (0)

Loading