Celebrity News

Nikad viđena porodična fotografija: Ovako izgleda otac ćerki Suzane Mančić, svi se pitaju kako je OVAKAV ČOVEK zaveo prelepu Suzi

Ćerka Suzane Mančić u nikad viđenom izdanju

Nikad viđena porodična fotografija: Ovako izgleda otac ćerki Suzane Mančić, svi se pitaju kako je OVAKAV ČOVEK zaveo prelepu Suzi

Petar Đorđević

Teodora Kunić ćerka Suzane Mančić i Nebojše Kunića na svet je došla 1993. godine. Velika radost je to bila za čitavu porodicu, najpre za voditeljku koja je prethodno imala jedno ružno iskustvo, te je već pri prvim mesecima trudnoće odlučila da obustavi sve profesionalne aktivnosti i miruje. Do rođenja naslednice Suzana je leškarila i nadala se sinu, ipak kada se u Gradskoj bolnici na Zvezdari rodila Teodora njenoj sreći nije bilo kraja.

Pročitajte: Udala se ćerka Suzane Mančić za duplo starijeg muškarca: Pogledajte fotografije sa venčanja, evo šta Suzana misli o zetu njenih godina

Instagram

 

Tog posebnog trenutka ona se svojevremeno prisetila za "TV Novosti" za čiju naslovnu stranu se po prvi put fotografisala sa tadašnjim suprugom i ćerkom.

 - Bio je to divan osećaj kada sam kroz "laku" anesteziju začula dečji plač. Znala sam tada da je sve u redu i utonula sam u dubok san. A kada su mi doneli bebu, stavili su je pored prozora, gde sam i ja ležala. Jedan sunčani zrak nas je obasjao i beba je otvorila oči - bila je to najzelenija boja očiju koju sam videla - kazala je tada voditeljka koju je carskim rezom porodio doktor Zlatko Pešlagić, inače Suzanin i Nešin venčani kum.

Pročitajte:Poslastica idealna za završetak nedelje - Preukusna makovnjača po receptu Suzane Mančić (VIDEO)

Nikola Čubrilo

 

Osim porodice voditeljke i muzičara javnost širom bivše Jugoslavije slavila je kada se doznalo da je ćerka Suzane Mančić došla na svet. U bolnicu su stiglli brojni telegrami, čestitke i buketi cveća.

Pročitajte: Suzana Mančić zavijena u crno: TRAGIČNE VESTI su je zatekle na snimanju, svi joj izražavaju saučešće

Instagram

 

Obradovali su se Suzanini brojni fanovi, naročito deca, kojoj se ona kroz predstavu za najmlađe predstavila kao Štrumfeta. Taj projekat imao je ključnu ulogu kada je reč o upoznavanju voditeljke i njenog supruga, koji je u istom komadu igrao Gargamela.

Pročitajte: Kad nemate ideju za ručak: Suzana Mančić oduševila receptom, ukusno jelo od onoga što imate u frižideru FOTO

Instagram

 

Ljubav između loto devojke i Kunića, koji je bio u pop komičarskom ansamblu "Sedmorica mladih" tada se rodila a ubrzo se rodila i Teodora Suzanino prvo, a Nebojšino treće dete. Mada je iz prethodnih brakova muzičar ima dva sina, voditeljka je čeznula da mu padari još jednog, međutim, nakon nekoliko godina rodila se još jedna princeza Natalija.

Pročitajte: Ćerke sam pratila i proveravala im džepove: Suzana Mančić kao samohrana majka borila se sa mnogo toga...

Petar Đorđević

 

Nedugo od njenog rođenja par se razveo, a o svetlim danima braka svedoče fotografije za TV Novosti.

Komentari (1)

Loading
mm

18:21 20.05.2023

On ima jako ljep glas, nije mi jasno zašto se potpuno povukao. "Sedam mladih" je bio jako kvalitetan sastav i popularan