Celebrity News

Šta joj bi? Sloboda Mićalović otišla na odmor bez muža pa se skinula na plaži! Nismo navikli da je vidimo ovakvu (FOTO)

Odmor Slobode MIćalović ovog puta protiče bez Vojina

Šta joj bi? Sloboda Mićalović otišla na odmor bez muža pa se skinula na plaži! Nismo navikli da je vidimo ovakvu (FOTO)

Nekoliko fotografija koje su osvanule u proteklih nekoliko dana na najpopularnijoj društvenoj platformi "Instagram" dovoljne su bile da u fokus stave odmor Slobode Mićalović koji se po svoj prilici odvija u sjajnom raspoloženju.

Kako smo od nje i navikli, glumica ni na zasluženom odmoru nije ostavila telefon, već je na pomenutoj mreži i te kako aktivna te sa pratiocima revnosno deli dragocene momente iz Tel Aviva.

Instagram

 

 

Naime, u društvu bliske prijateljice, glumica se zaputila na ovo čarobno mesto i pratioce počastila nesvakidašnjim kadrovima, a ono što su svi odmah primetili jeste da odmor Slobode Mićalović ovog puta protiče bez popularnog supruga.

Instagram

 

 

Budući da slove za jedan od najskladnijih parova, svi su odmah povezali da je Vojin najverovatnije bio sprečen da na put krene zbog brojnih poslovnih  obaveza, a ono što je takođe među komentarisanijim temama jeste izgled prelepe glumice koja i te kako uživa u svim čarima ovog predivnog mesta.

Pročitajte: ŠTA BI OVO? Sloboda Mićalović na svom rođendanu nosi haljinu kojom je skroz izašla iz zone komfora, nije za svakoga (FOTO)

Iako ni ovog puta ona nije želela da u prvi plan stavi svoju izvajanu figuru i objavljuje fotke u kupaćem koje otkrivaju više nego što bi ona želela, pohvalnih reči i komentara oduševljenih pratioca nije izostalo, a mnoge dame su se zapitale i kako neguje kožu budući da se i u petoj deceniji može pohvaliti porcelanskim tenom.

Instagram

 

 

- Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da napravim bilo koji korak u čišćenju lica. Nikada šminku ne skidam sa vlažnim maramicama, a kada koristim micelarnu vodu, obavezno se nakon toga umijem vodom i blagim sapunom za lice. 

Od šminke van seta koristim samo maskaru, malo sjaja ili labelo - rekla je jednom prilikom glumica koja je sinonim za prirodnu lepotu i ženstvenost.

 

Komentari (0)

Loading