Lepota

Kako se neguje diva: Lepa Brena iz izolacije izašla kao holivudska zvezda (foto)

Kako se neguje diva: Lepa Brena iz izolacije izašla kao holivudska zvezda (foto)

Popularna pevačica i u 59. godini izgleda jednako dobro i vitko, a za to nije zaslužna dobra genetika.  Drži se strogih režima ishrane, ali i redovno vežba…

Lepa Brena iz izolacije izašla kao holivudska zvezda!

Prethodna dva meseca iz izolacije redovno je objavljivala svoje slike, a zaključak njenih fanova i publike je da je definitvno ponela titulu mis izolacije.

Iako je svakodnevno zabavljala svoju publiku mini koncertima iz udobnosti svog doma, logično je da je za svako uključlivanje online morala da bude tip-top sređena. Vreme karantina bilo je idealno da poradimo na sebi, ali i da se bavimo stvarima za koje do sada nismo imali vremena. Mnoge poznate dame vreme izolacije koristile su za vežbanje, a neke za uživanje u porodičnim aktivnostima i harmoniji u domu.

Lepa Brena iz izolacije izašla je mnogo jača, lepša i spremnija za nove radne pobede. Čak je i za sve fanove i pratioce na Instagramu imala jednu snažnu poruku, citiravši Mešu Selimovića.

- I onda te nesto promeni ,shvatiš da ne možeš biti onaj čovek od juče, a ne znaš koji ćeš biti sutra.

Da li je ovaj stih ostavio snažan utisak na vas?

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena iz izolacije: „Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir“

 

View this post on Instagram

 

I onda te nesto promijeni, shvatis da ne mozes biti onaj covjek od jucer, a ne znas koji ces biti sutra. Mesa Selimovic

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 7, 2020 at 2:33am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 25, 2020 at 11:35am PDT

Lepa Brena iz izolacije - Evo kako se neguje balkanska diva!

Budući da je tokom karantina zadržala vitku liniju i svež izgled, verujemo da je svoju staru beauty rutinu i ovog puta praktikovala. U intervjuu za “Hit Informer” svojevremeno je otkrila na koji način se hrani i održava top formu. 

– Naveče jedem ovsene pahuljice sa lanenim semenom, kao i sveže maline i kupine. To mi je postalo rutina – rekla je Brena i dodala:

– Kada smo u nekoj marini u kojoj nema mnogo gostiju, uzmem specijalnu gumu i posle jutarnje kafe radim jogu. To sve me čini gipkom i daje mi elan. Izbacila sam mlečne proizvode. To je način ishrane koji vas čini sitim, a nije vam nadut stomak i ne osećate težinu u želucu.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

Lepa Brena iz izolacije - Smatram da je umerenost ključ svega

Takođe, Lepa Brena nije krila koliko uživa  u hrani, a omiljeni specijalitet su joj morski polodovi...

– Preko dana ili navečer jedem ribu uz neko dobro vino – otkrila je.

U nedavnom intervjuu za naš magazin "Story" istakla je kako čuva svoje mentalno i fizičko zdravlje. Akcenat je stavila na jačanje imununite.

– Posao kojim se bavim izuzetno je fizički i mentalno naporan. Od pevača se zahteva da su uvek u top-formi nezavisno od godina. Publika jednostavno ne prašta loše poteze. Stoga od prvog dana veoma vodim računa o svom imunitetu, tačnije o tome šta, koliko i kada jedem - rekla je Lepa Brena i dodala da je shvatila da je umerenost ključ svega:

- Shvatila sam da se neću osećati dobro ukoliko ne uspostavim tu disciplinu. Smatram da je umerenost ključ svega. Otkako je počela izolacija, nastojim da jedem što manje i da poslednji obrok završim recimo u pet sati po podne.

NE PROPUSTITE:
Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 15, 2020 at 1:08am PDT

Komentari (0)

Loading