Lepota

Lepota koja je zaludela predsednika: Male beauty tajne Merilin Monro!

Lepota koja je zaludela predsednika: Male beauty tajne Merilin Monro!

Neprikosnovena lepota Merilin Monro ostala je do danas misterija. Zbog čega je i dalje jedna od najlepših dama koju je svet video, otkrijte u nastavku...

Ikona stila Merilin Monro, u svojoj beauty rutini koristila je jedan jeftin proizvod koji nam je i danas lako dostupan. Budući da tada nije bilo raznoraznih pomada koje se stavljaju na lice pre nanošenje pudera, slavna lepotica za poboljšanje izgleda šminke koristila je vazelin.

Ona je, naime, ovaj preparat koristila kao podlogu pre nanošenja pudera, a zatim ga je koristila i kao hajlajter, kako ga danas popularno nazivamo.

Kad nije imala vremena za nanošenje pudera, rumene obraze postizala je na jedan simpatičan način - brzim štipkanjem jagodica vrhovima prstiju.

Budući da se i tada akcenat stavljao na usne, konturisanje se vršilo na drugačiji način. Na ivice usana uvek je nanosila bordo nijansu a potom na njih aplicirala svetlije nijanse koje bi istakle njihovu punoću.

NE PROPUSTITE:
Kako bi Grejs Keli, Odri Hepbern, Merilin Monro izgledale po današnjim standardima lepote (foto)

Trik Merilin Monro za savršeno našminkane oči

Ovaj trik za savršeno našminkane oči korstila je Greta Garbo.

Pored raznobojnih senki, koje se i danas koriste za svakodnevno nanošenje, neizostavan je bio i ajlajner
na gornji deo kao i bela olovka koja se nanosila na vodenu liniju kapka. Merilin Monro obožavala je ovaj
trik, a po njenim slikama možete videti i da ga je često praktikovala.

NE PROPUSTITE:
Da li je ovo dokaz da se Merilin Monro nije ubila? (video)

Male beauty tajne Merilin Monro - Režim ishrane slavne lepotice od kog nije odstupala! 

Premda su standardi lepote danas sasvim drugačiji, Merilin Monro i dalje je na listi najprivlačnijih žena sveta. Višak kilograma koji da tada bio pojam seksepila, danas se svrstava u gojaznost. Bez obzira na "šlauf" oko stomaka koji je s ponosom nosila, sasvim je jasno da Merilin nije držala do strogog režima ishrane. Jela je šta je želela, a mnogi su se zgražavali njenim jutarnjim obrocima.

- Čula sam da se moja ishrana smatra čudnom, ali ja ne mislim tako. Zagrejem čašu mleka i dodam dva sirova jaja. Promešam viljuškom i popijem to zajedno sa vitaminima dok se oblačim. Mislim da lekari ne mogu ponuditi hranjiviji doručak za zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi - objasnila je tada ikona stila.

Mnogi stručnjaci i zagovornicI zdrave veganske ishane, danas bi bili zgoženi kada bi čuli da je Merilin jela šta god poželi. Slano, slatko, ljuto kiselo. Njen jelovnik bio je obogaćen ugljenim hidratima, mesnim prerađevinama i gomilom ukunih poslastica. Međutim, holivudska dijetetičarka Hala El-Shafie uverena je da bi i Merilin bila zgrožena kada bi videla šta sve današnje zvezde jedu.

– Merlin je jela zdravu, neprerađenu hranu, a njena ishrana se bazirala na zdravom razumu. Nije preskakala obroke pa je organizmu obezbeđivala uravnoteženu količinu proteina, a nije izbegavala da se nagradi poslasticom– zaključila je Hala.

NE PROPUSTITE:
Nakon ovog snimka ODUZELA je sebi ŽIVOT – Do sada NEVIĐENI VIDEO Merilin Monro!

Komentari (0)

Loading