Lepota

Slavne dame u inat godinama: Ovo su tajne njihove mladolikosti!

Slavne dame koje u ozbiljnim godinama izgledaju negovano i pre svega mladoliko, ne libe se da u javnosti priznaju kako koriste sve blagodeti modernih tretmana podmlađivanja...

Slavne dame u inat godinama: Ovo su tajne njihove mladolikosti!

Kada se poznatim ličnostima spomene pitanje o tretmanima podmlađivanja, popunjavanja bora filerima ili botoks, obično skreću temu ili daju odgovore u kojima ne priznaju čemu su pribegle kako bi izgledale mlađe. No, svi znamo da je u današnjoj šou-biznis industriji mladost cenjenija nego ikad, i da slavne dame, kako bi ostale "u igri", u svim sferama delatnosti, moraju da osvežavaju izgled, pre svega kožu.

Budući da je ona najpodložnija uticaju sile gravitacije, prva strada, tonus joj opada i stvaraju se bore. Neke od velikih svetskih zvezda iskreno su priznale kojim metodama savremene kozmetološke industrije su se poslužile kako bi izgledale mladoliko.

Otkrivamo vam koji su to omiljeni antiejdžing tretmani poznatih...

Sindi Kraford

Jedan od najpopularnijih modela svih vremena Sindi Kraford (54) izjavila je kako su godine nemilosrdne i prema njoj. Dodala je i da, iako ranije nije razmišljala o estetskim operacijama, danas čak i one dolaze u obzir. Zahvaljujući redovnim odlascima na kozmetičke tretmane, zgodna mama dvoje dece ima izrazito mladoliko lice. Javno je priznala da odlazi na tretmane botoksom, kao i na mezoterapiju vitaminskim injekcijama kako bi održala mladolik izgled.

Hit tretman za obrve i trepavice koji ćete obožavati!

Gvinet Paltrou

U intervjuu za jedan američki modni magazin Gvinet Paltrou (48) otkrila je kako obožava tretmane zatezanja kože. Ona redovno sprovodi tretman "Thermage" koji utiče na tonus kože, kao i bore, i s upsehom skida pet godina s lica. Radi se o uređaju koji koristi radiofrekvenciju kako bi kožu učinio zategnutom, glatkom i bez bora.

Kim Kardašijan

Iako je najmlađa u ovoj grupi poznatih žena, Kim Kardašijan (40) poznata je kao jedna od zvezda koja je probala mnogo estetskih tretmana. Ipak, za njenu blistavu i uvek svežu kožu najzaslužniji je PRP tretman, odnostno tretman podmlađivanja krvnom prlazmom. Korišćeni faktori rasta iz krvne plazme pomažu pri proizvodnji novog kolagena pa poboljšavaju oštećenu kožu, usporavajući i otklanjajući znakove starenja.

Stop masnoj koži: Trikovi protiv prekomernog lučenja sebuma i proširenih pora

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston (51) verna je tretmanima dermarolerom koji osiguravaju bolju penetraciju u dermis i delovanje seruma koje koristi. Dermaroler je valjak s iglicama, a prelaženjem iglica preko kože lica, stvaraju se brojni mikrokanalići. Prilikom procedure, na taj način se može aplicirati hijaluronska kiselina, vitamini A, C, E ili neki drugi antioksidans koji prodire kroz mikrokanaliće, što omogućava znatno bolje prodiranje aktivnih sastojaka.
Madona

Osim pomlađivanja lica filerima hijaluronske kiseline, Madona (60) odlazi i na redovne tretmane podmlađivanja ruku. Poznata pevačica ruke podmlađuje mezoterapijom s iglom. Ovim tretmanom se sitnim iglicama u kožu unose amino-kiseline, vitamini i hijaluron, koji stimulišu proizvodnju kolagena, zaslužnog za mladolik izgled i poboljšani tonus dermisa.

Kiseline u službi lepote: Protiv lošeg tena, hiperpigmentacije, sivila, akni i bora

Linda Evanđelista

Kanadska manekenka koja je činila zlatnu petorku devedesetih godina Linda Evanđelista (55) danas ne izgleda toliko glamurozno, najviše zbog toga što je dobila na kilaži. Ipak, njeno lice nema bore, a ona je priznala da redovno odlazi na tretman "peglanja" bora botoksom, kao i podmlađivanja laserom. Laserima se uspešno uklanjaju staračke pege, sitne bore i neujednačen ten, kao i različita crvenila koja kožu lica čine starijom nego što ona zaista jeste.

 

Komentari (0)

Loading