Lepota

Stidite se svog tela, dijete vam ne idu? Poslušajte sta Goca Tržan savetuje!

Poruka za sve žene...

Stidite se svog tela, dijete vam ne idu? Poslušajte sta Goca Tržan savetuje!

Goca Tržan, dama britkog jezika, i ovog puta privukla je pažnju javnosti. Poslala je snažnu poruku svim ženama s manjkom samopouzdanja ističući da ni ona nije savršena. 

Posle porođaja, Goca se znatno ugojila, ali je tokom godina uspela da svoju liniju dovede do savršenstva. 

Danas je zadovoljna sobom, ali ističe da postoji nešto čega nikako ne može da se reši. Evo saveta kako da prihvatite svoje telo, jer cilj je u prihvatanju, a ne u savršenosti! 

– Koliko god da smršam, ostane mi donji stomačić, pa ga uvlačim kad poziram, pa ga stežem, pa se nameštam… Šta ću, imam ga, moj je, posle porođaja se još malo i uvećao, ali sam naučila da ga volim. Za sve stomačiće i stomačine ovog sveta – napisala je ponosno Tržanova na „Facebooku”.

Lični trener Sandre Meljničenko otkriva kako da izgledate kao ona

Koliko god da smrsam ostane mi taj donji stomacic,pa ga uvlacim kad poziram,pa ga stezem,pa se namestam... ali sta... Posted by Goca Trzan on Четвртак, 10. децембар 2020.

Pevačica ističe da je u dobrom odnosu s godinama, a otkrila je i da se ne plaši starenja. Vodi računa o svom psihofizičkom zdravlju, ne boji se bora, a to savetuje i svim drugim ženama...

Naravno da starim. I to s velikom zahvalnošću što sam zdrava i mogu još da budem produktivna i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži, ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora nego zato što sam svesnija! Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim – napisala je Goca nedavno na „Instagramu”.

Trik sa kojim je Kendal Džener spasila lice: Maska košta ispod 200 dinara i možete je napraviti sami

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Komentari (0)

Loading