Lepota

Anica Dobra dugo odolevala trendu večite mladosti i estetskim korekcijama, ali promenila je mišljenje... Evo kako sada izgleda (FOTO)

Estetske korekcije Anice Dobre - istina ili optička varka

Anica Dobra dugo odolevala trendu večite mladosti i estetskim korekcijama, ali promenila je mišljenje... Evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

Estetske korekcije Anice Dobre po mišljenju pojedinih fanova dramske umetnice očigledne su.

Oni koji su uvereni u to da je na svom licu zvezda domaće glumačke scene zaista nešto radila skloni su poređenju.

Pročitajte: Šest meseci od rođenja ćerkice Mina Sovtić prvi put u javnosti - Evo kako sada izgleda i ko joj pravi društvo (FOTO)

Kao dokaz navodnih bjuti promena, navode Aničine stare i nove fotografije objavljene na Instagramu. 

Ako se to uzme u obzir, a odbaci misao da je prilikom novog fotografisanja Dobra koristila aplikacije, zaista se može konstatovati da se u kratkom periodu ona promenila, što navodi na pomisao da je nekih zahvata, odnosno bjuti tretmana ipak bilo. 

 

 

Da li su baš estetske korekcije Anice Dobre zaslužne za novi izgled novopečene bake ili je u pitanju nešto drugo niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ono što je izvesno je da ona nema više spuštene obraze, a koža joj je znatno zategnutija.

 

 

Mnogi sumnjaju da ako već nisu u pitanju botoks i face lifting, da je zasigurno onda reč o bukalnim masažama, koje strukturu kože menjaju iz korena, zatežu podbradak, deo oko vilične kosti i očiju.

Pročitajte: Mnogo stariji, buckasti gospodin KOG SVI ZNATE - Tajni ljubavnik Anice Dobre je ovaj poznati muškarac, godinama je krila (FOTO)

Da li će Anica sa pratiocima podeliti tajnu svog novog prelepog izgleda vreme će pokazati.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading