Lepota

Cakanu svi hvale da izgleda ko devojčica, a niko nije imao pojma šta je sve radila na licu: Jedan tretman posebno voli (FOTO)

Dragica Radosavljević Cakana zatezanje lica komentarisala je

Cakanu svi hvale da izgleda ko devojčica, a niko nije imao pojma šta je sve radila na licu: Jedan tretman posebno voli (FOTO)

Jakov Simović

Dragica Radosavljević Cakana zatezanje lica tvrdi da nije radila, ipak kako je mnogi hvale uprkos zrelim godinama, pristala je da s javnošću podeli tajne svog dobrog izgleda.

Pročitajte: Dok Cakana peva, on se provodi! Nebojša Negić uhvaćen u društvu OVE LEPOTICE, svi se pitaju jedno (FOTO)

Za potrebe jedne emsije govorila je o preterivanju u estetskim intervencijama, te da to najčešće danas viđa kod mladih ljudi, a zatim se osvrnula na svoj beauty problem i njegovo rešavanje.

 

 

- U poslednje vreme viđam devojke koje su uglavnom nešto radile. Skoro sam sa prijateljicom sedela u kafiću i bila sam stvarno onako, da kažem, ne neprijatno nego mi je bilo prosto tužno da vidim, dve mlade devojke koje su očigledno istoga časa radile usta pa su došle malo tu. To je stvarno bilo neprihvatljivo videti, vi ne vidite njihov profil, ništa, samo vidite jednu izbočinu - počela je priču Cakana pa dodala: 

 

 

- Ja nemam ništa protiv, ali je meni to toliko odvratno i ružno, bar do momenta dok ne splasne onda sedi kod kuće. U redu je ako se neko bavi javnim poslom i ako se pojavljuje.

- Malopre smo spomenuli botoks. Ja imam problem što nemam uzdužnu liniju mrštilicu, kao većina, već popreku i to se vidi kada se pojavim na televiziji.

 

 

- Ja to često vidim, naravno, pored mnogih drugih stvari, onda su tu mali zahvati, tako ću ih nazvati. Nazvaću ih zahvati i to uradim, ali jako jako retko, ne mogu da izgledam mlađe od svoje unuke - zaključila je.

Mnogi su verovali i dalje postoji mišljenje da je Dragica Radosavljević Cakana radila zatezanje lica, međutim, svojim kratkim pojašnjenjem ona je mnogo toga demantovala.

Pročitajte: Prvo mi je preminula bratanica, a onda je i moj brat otišao - Tragedije promenile potpuno Cakanin život

Mišljenje profesionalaca je da, ako redovno odlazi na tretmane lica, bukalne masaže, ubrizgava koktele, radi PRP, mezoterapiju sasvim je dovoljno da povremeno botoksom zaustavi starenje, ublaži postojeće i spreči nastanak novih bora.

Svi se slažu da u velikoj meri Cakaninoj lepoti doprinosi i to što je pre više od dve decenije napustila grad i otišla da živi u kuću u Sremčici, gde ima prekrasno dvorište, kao i letnjikovac.

 

 

Činjenica je da estradna umetnica drži do sebe, što se najbolje očitava u njenom negovanom izgledu, dok istovremeno svi hvale i njen smisao za modu.

Komentari (0)

Loading