Celebrity News

Prvo mi je preminula bratanica, a onda je i moj brat otišao: Tragedije promenile potpuno Cakanin život

Dragica Radosavljević Cakana tragedija mi je promenila život

Prvo mi je preminula bratanica, a onda je i moj brat otišao: Tragedije promenile potpuno Cakanin život

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić u braku su već više od dve decenije, ali svoj brak nikada nisu ozvaničili pred Bogom, što je pevačici ostala velika žena. Kada je trebalo da se venčaju u crkvi, advokat Nebojša Negić i pevačica Dragica Radosavljević Cakana, tragedija je zadesila njenu porodicu te su njihovi planovi odloženi.

Pročitajte: Pevačica čistila toalete, a danas uživa u raskoši i luksuzu - Ima stan u centru grada i kuću u Sremčici koja je da padneš u nesvest (VIDEO)

– Ja sam se venčala pre dvadeset godina, ali nisam crkveno i to je tako. Ta priča se vuče još od 2010. godine i izvlači se iz konteksta. Trebalo je da bude venčanje, ali tada se u mojoj porodici dogodilo par nekih tragedija, preminula mi je bratanica, posle toga brat, desile su se vrlo ružne stvari i mi smo to otkazali naravno – rekla je ona u jednoj emisiji i dodala:

Boško Karanović

 

– Nisam želela o tome ni da razmišljam, to je trebalo da bude ipak porodično, da se venčamo u Gračanici, lepa priča. Nešto se strašno dešavalo u tom periodu, odlazili su moji najdraži. Moja kuma je poželela da mi to uradimo prošle godine i ja sam želela da to završim, međutim, opet se desilo nešto nepredviđeno, ne tako tragično. I tada smo odložili, ali sigurno će se to desiti uskoro – otkrila je planove pevačica.

Podsetimo, pevačica iz prvog braka ima ćerku Maju, a Nebojša tri ćerke, Mariju, Anu i Ninu i sve četiri u njihovom životu imaju posebno mesto.

Komentari (0)

Loading