Lepota

Jelena Karleuša i Lidija Vukićević praktikuju istu dijetu: Odlično izgledaju zahvaljujući ovoj tajni (FOTO)

Dijeta Lidije Vukićević i Jelene Karleuše daje neverovatne rezultate

Jelena Karleuša i Lidija Vukićević praktikuju istu dijetu: Odlično izgledaju zahvaljujući ovoj tajni (FOTO)

Ata Images/ antonio ahel

Svi se već neko vreme pitaju od čega se sastoji ishrana, bolje reći dijeta Lidije Vukićević i Jelene Karleuše kada obe izgledaju fenomenalno.

Uprkos stilu života, neprospavanim noćima zbog poslovnih zaduženja, putovanjima, jakoj šminki i neredovnim obrocima obe se mogu pohvaliti telom zategnutim kao struna, kilažom koju su imale još kao tinejdžerke, istovremeno negovanom kožom i kosom.

Pročitajte: Ima 62 kilograma, visoka je 175 cm - Nesvakidašnji trik za savršenu liniju Lidije Vukićević

Pratioci pop zvezde i glumice jedno vreme bili su ubeđeni da one zasigurno poseduju neki tajni sastojak koji ih čini vitkim i mladim, ali nedavno se doznalo šta je zapravo posredi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dijeta Lidije Vukićević i Jelene Karleuše u potpunosti isključuje namirnice životinjskog porekla.

Nešto više o tome objasnila je dramska umetnica: 

Luka Šarac

 

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja - kazala je.

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetra visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala “Bolji život”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: “Ući ćeš u njih“. To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem - dodala je Lidija.

Glumica je istakla i da je u porodičnom domu naučila da se neguje još u dvadesetim, te da je to ključ njenog mladolikog izgleda, što je, veruje se, i Jelenino rešenje.

Pročitajte: Godinama ćutala, pa oplela po bivšem mužu! Zašto su se zaista razveli Lidija Vukićević i Mrkela

- Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Ne može žena da počne da se neguje sa četrdeset godina, a onda da očekuje da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme.

Luka Šarac

 

- Kult negovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja sopstvene ličnosti - zaključila je.

Komentari (0)

Loading