Lifestyle

Dom Lidije Vukićević renoviran je i sada izgleda ovako: Možete li da verujete da je na OVO potrošila SVE PARE sačuvane od razvoda? (FOTO)

Dom Lidije Vukićević renoviran je i sada je još lepši

Dom Lidije Vukićević renoviran je i sada izgleda ovako: Možete li da verujete da je na OVO potrošila SVE PARE sačuvane od razvoda? (FOTO)

Po pisanju medija dom Lidije Vukićević do pre par godina bila je prostrana kuća dobijena u brakorazvodnom poravnanju. Glumičin suprug, bivši fudbaler Mitar Mrkela i otac njenih sinova Davida i Andreja navodno se odrekao vile u korist svojih naslednika nad kojima je tada starateljstvo imala Lidija, a kada su momci odrasli i poželeli da se osamostale jedino pravilno rešenje bilo je da se dom proda i novac bolje uloži. 

Pročitajte: Fotografije Lidije Vukićević u zagrljaju 20 godina mlađeg dečka zapalile mreže! Koliko su samo zaljubljeni, a evo i gde se tajno sastaju

Instagram

 

Dvesta hiljada evra, koliko je glumici tada pripalo, dato je za kupovinu manjeg stana na Bežanijskoj kosi. Novi dom Lidije Vukićević uz malo mašte pretvoren je u predivan ženski kutak. Sastoji se iz dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase koju bi svako poželeo da ima u svom posedu. 

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz doma Lidije Vukićević! Glumica od sreće ne može da dođe sebi: Snaja Nađa sve otkrila, svi čestitaju Mrkeli (FOTO)

Instagram

 

Svaka prostorija priča je za sebe a glumica se potrudila da sve izgleda bajkovito i toplo. Budući da dosta vremena provodi u kući Lidija stalno nešto dodaje na police, zidove, menja boje jastuka i navlake, što je učinila i nedavno i time se pohvalila pratiocima.

Pročitajte: Jugoslavija je obožavala njegove hitove: Lidija Vukićević objavila prvu fotografiju sa NOVIM DEČKOM, zabavljali su se i u prošlosti

Instagram

 

Naime, nekada pink zelene jastuke zamenila je onima u boji čokolade. Pazarila je i braon kožnu fotelju sa tabureom, a na zidove dodala još vrednih slika i ikona. Dom Lidije Vukićević krase i knjige, čitava jedna manja biblioteka nalazi se u blizini kamina, a ima ih i kod klavira i na noćnom stočiću spavaće sobe.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Lidije? Ovo je druga supruga Mitra Mrkele, dve decenije mlađa Olgica FOTO

Instagram

 

Svi su oduševljeni malom ali vidljivom promenom u Lidijinim stanu gde ona obožava da gosti prijatelje na kafi, a sinove na nedeljnom ručku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading