Lepota

Kalina Kovačević privatno se retko šminka, a ovaj bakin savet smatra zlatnim

Kalina Kovačević lice neguje prirodnim preparatima

Kalina Kovačević privatno se retko šminka, a ovaj bakin savet smatra zlatnim

Jelena Jovanov

Kalina Kovačević lice neguje prirodnim preparatima

Iako uživa u transformacijama koje njena profesija zahteva, dramska umetnica  Kalina Kovačević privatno se retko šminka. Istovremeno, lice neguje prirodnim preparatima.

Miša Obradović

 

- Svako jutro nakon umivanja stavim losion, zatim serum i kremu. To je rutina koju nikad ne preskačem. Uveče, pre nego što legnem, lice umijem koristeći penu, nanesem losion, večernju kremu i kremu za predeo oko očiju – kaže Kalina.

Glumica koja pleni otmenim izgledom, može se pohvaliti i besprekornom figurom.

- Treniram tokom cele godine, a ne samo mesec dana pre odlaska na more – ističe Kalina Kovačević, kojoj je zdravlje na prvom mestu.

Miša Obradović

 

- U životu sam, nažalost, osetila šta znači biti vezan za bolnički krevet i šta znači nemoć. Zato jako vodim računa o svom zdravlju i kondiciji. Volim da vežbam kako bi moje telo bilo zdravo i kako bih se dobro osećala.

Ćerka proslavljene glumice Ljiljane Blagojević od majke je naučila mnoge profesionalne lekcije. Ipak, na temu nege upijala je bakine savete.

Luka Šarac

 

- Moja baka, koja je živela duže od 90 godina, dala mi je mnoge korisne savete. Uvek je govorila da treba negovati laktove, vrat i ruke, koji s vremenom najviše stradaju. I sama je vodila računa o svom izgledu, a čitav život upotrebljavala je samo jednu kremu.

Komentari (0)

Loading