Moda

Ljiljana Blagojević se skinula u kupaći i pokazala kako joj izgleda telo u 67. godini: Ovakav prizor nikada do sada niste videli (FOTO)

Kupaći Ljiljane Blagojević privukao poglede drugih turista

Ljiljana Blagojević se skinula u kupaći i pokazala kako joj izgleda telo u 67. godini: Ovakav prizor nikada do sada niste videli (FOTO)

Luka Šarac

Kupaći Ljiljane Blagojević u skladu je sa modnim trendovima.

Kao jedan od svojih omiljenih hobija Ljilja navodi putovanja.

Jelena Jovanov

 

Srećna je što ima pet, šest prijateljica sa kojima tu pasiju može da podeli te čim primeti da u narednom periodu neće imati profesionanih zaduženja, ona kreće sa planovima za novu avanturu.

Pročitajte: Ljilja Blagojević sa jednim koferom u ruci NAPUSTILA Sinišu Kovačevića nakon 40 godina braka! Ovo je njeno prvo oglašavanje (FOTO)

Iako se kraj leta bliži, Ljilja se u Beograd sa primorja ne vraća.

Sa pratiocima na Instagramu deli letnje lokacije koje posećuje a nedavno je čak i kupaći Ljiljane Blagojević dospeo na društvene mreže.

Instagram

 

Sve je oduševio glumičin odabir garderobe za plažu i gotovo nijedan negativan komentar nije se mogao videti ispod slika koje je ona nesebično s javnošću podelila, a istina je da su svi primetili i da okupana suncem, potamnelog i zadovoljnog lica ona izgleda daleko mlađe.

Instagram

 

Do sada je Ljilja preferirala da na plažu nosi kostim crne boje, pod parolom "crno pa se ne vidi", ove godine se ipak osmelila da odabere nešto svetliji dezen.

Pročitajte: Ostali smo bez još jedne dive na glumačkoj sceni! Kolege iz Narodnog objavile vesti, ispraćaju omiljenu Ljiljanu Blagojević u penziju

Iako se na fotografiji vide samo bretele, zaključak je da je reč o rozikastom kupaćem sa detaljima crvene i zlatne.

Svi se pitaju kako suprug dramske umetnice dramaturg Siniša Kovačević reaguje na ovu njen u slobodu pred Instagramerima, jedno je sigurno ćerka Kalina i unuke Miona i Anika je u potpunosti podržavaju

Instagram

 

Iako im baka puno nedostaje vole da je vide srećnu i daju joj vetar u leđa kada god spomene neko novo putovanje. Naravno ponosna baka uvek pronađe vremena i za njih da ih pričuva u svom domu u centru grada i ponešto nauči, a voli da ih odvede i u pozorište što je porodična ljubav.

 

Komentari (0)

Loading