Lepota

Slavne dame IMAJU SJAJAN RECEPT ZA OPUŠTANJE OD STRESA: Garantuje SAVRŠEN IZGLED i kaže ĆAO CELULITU!

Slavne dame IMAJU SJAJAN RECEPT ZA OPUŠTANJE OD STRESA: Garantuje SAVRŠEN IZGLED i kaže ĆAO CELULITU!

Poznate dame domaće scene Snežana Savić, Kristina Radenković, Tijana Stoisavljević, Mila Ćurčić, Dunja Jovanić, Tamara Paunović i Ena Jović nedavno su bile gošće 4. rođendanskog koktela renomiranog estetsko-medicinskog centra "Beauty&Me".

Ovu jedinstvenu priliku iskoristile su da se opuste od stresa svakodnevice i posvete sebi, obaveštavajući se o najnovijim svetskim trendovima iz oblasti nege lepote i isprobavajući popularne tretmane koje ovaj ugledni centar pruža. Kristina Radenković posebno se zainteresovala za tretman "Med Contour Multipower" koji je prvi put u Beogradu bio dostupan upravo ovde. Reč je o tretmanu koji i u svetu drži poziciju broj jedan kad je u pitanju uklanjanje celulita, zatezanje kože i skidanje masnih naslaga zato što je bezbolan i izuzetno efikasan - naime, već nakon prve posete, u proseku, uočljiv je rezultat od 2.5 cm manje u obimu.

;feature=youtu.be

Tretman je potpuno bezbedan i odobren je od strane FDA, a ne zahteva nikakvu pripremu, prateće treninge ili dijete, a prijatan je poput masaže.

U prijatnoj atmosferi i uz razgovor sa nasmejanim osobljem gošće su se upoznale sa celokupnom ponudom centra "Beauty&Me", a Tamara Paunović je posvetila naročitu pažnju opciji GP FAST bezbolne laserske epilacije. Ovaj tretman prilagođen je svim tipovima kože, primenljiv je i na svetlim i na tamnim dlakama, bezbolan je, a pogodnost koja ga posebno izdvaja među sličnim metodama je činjenica da se može izvoditi i zimi i leti, tj. tokom čitave godine.

Ponuda tretmana lica popularna je među svim klijentkinjama centra, pa su i naše dame posvetile pažnju primeni i efektima tretmana kao što su "Med Visage" i "Face Up", a apsolutna "zvezda" događaja bila je novina centra - tek pristigli "Hydrafacial" aparat. Reč je o najnovijoj, potpuno neinvazivnoj metodi regeneracije i podmlađivanja kože koja poboljšava njen kvalitet. "Hydrafacial" tretman ovom prilikom isprobala je Snežana Savić, diva domaćeg glumišta, sa zadovoljstvom primećujući prve efekte odmah nakon procedure.

;feature=youtu.be