Lepota

Tri saveta za letnju negu po izboru Milice Milše: Jedna stvar je ključna

Milica Milša predlaže savete za letnju negu

Tri saveta za letnju negu po izboru Milice Milše: Jedna stvar je ključna

Dalibor Danilović

Glumica Milica Milša, koju poslednjih meseci gledamo u telenoveli “Zakopane tajne”, jedna je od naših najlepših glumica.

Dalibor Danilović

 

Iako je krasi prirodna lepota, Milica ništa ne prepušta slučaju, već brižljivo vodi računa o nezi lica i tela.

Pročitajte: Milica Milša najsrećnija je majka na svetu! Sin Antonije slavi, a razlog je najlepši (FOTO)

Na korak od početka leta, kada u garderoberu dominiraju lagana odeća i kupaći kostimi, svi poželimo da izgledamo što lepše i vitkije, pa tragamo za pravim nečinom nege i ishane.

Milica Milša, samo za story.rs, otkriva svoje letnje rituale

- Za leto, kao uostalom i za sva godišnja doba, ključna je nega. Važno je skidati šminku pre spavanja ili, još bolje, ne šminkati se uopšte. Preko dana stavljati kremu sa zaštitnim faktorom. Ja volim prirodne preparate.

Kako navodi lepa glumica, da bi lice blistalo, treba piti dosta tečnosti, negovati lepo raspoloženje i uživati u malim stvarima.

Dalibor Danilović

 

- Druga važna stavka je piling lica i tela uoči odlaska na more. Obezbedite neko hranljivo pakovanje za kosu, ponesite dobru knjigu i, naravno, osmeh.

Milica Milša podseća da se ništa ne može postići na brzinu, pa se ni linija ne može dovesti u red u kratkom roku. Istovremeno, napominje da je značajno hraniti se zdravo i ne preterivati ni u čemu.

Pročitajte: Milica Milša smršala preko 15 kilograma! Otkrivamo tajni sastojak njene dijete - Kilogrami se tope ko ludi...(FOTO)

- Leti je veliki izbor svežeg voća i povrća, pa to treba iskoristiti. Na moru plivajte što više i uživajte u svakom danu svog odmora. Bitno je da se lepo provedete i da vama bude lepo.

 

 

Komentari (0)

Loading