Lepota

Izoperisana! Stare fotografije Megan Markl otkrivaju koliko ne liči na sebe! (foto)

Izoperisana! Stare fotografije Megan Markl otkrivaju koliko ne liči na sebe! (foto)

Stare fotografije Megan Markl otkrile su koliko je imala korekcija na licu. Kako prenose strani mediji, velika je potražnja za izgledom bivše vojvotkinje od Saseksa, tvrde plastični hirurzi.

Stare fotografije Megan Markl privlačile su pažnju i kada je zavela šarmantnog princa Harija. Zbog toga što je Amerikanka, s afričkim precima i brakom iza sebe, mnogi su imali poriv da crnoj britanskoj princezi odmah nađu mane i uspevali su u tome. Osim informacija o njenom životu pre Harija, oni su se osvrtali i na njen fizički izgled i oskudno odevanje.

- Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči. Njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je lepog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim - izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva za britanske medije.

NE PROPUSTITE:
Savršeni trikovi za sasvim glatku kožu bez celulita mnogo su prostiji nego što ste mislili

Stare fotografije Megan Markl otkrile korekcije na nosu!

Nakon što je postala supruga princa Harija i jedna od najcenjenijih dama širom sveta, sve žene su poželele da liče na nju. Koliko god smešno zvučalo, mnoge žene dive se njenom obliku nosa, koji, kako dame ističu, izgleda veoma ženstveno. Zbog toga kako izgleda na njenom licu, iz profila, stručnjaci tvrde da to nije dar majke prirode, već da je delo plastičnog hirurga.

Kako se navodi, na njenim fotografijama iz tinejdžerskih dana jasno se vidi da je njen nos izgledao mnogo krupnije. Na ovu temu, Megan Markl nikad nije govorila javno, ali zato slike govore umesto nje!

NE PROPUSTITE:
Megan Markl pokazala pravo lice: Ružnim potezom na Instagramu razbesnela javnost! (foto)

Da li i vi primećujete razliku?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMEN THE MAGAZINE (@womenthemag) on May 21, 2018 at 12:43am PDT

Iako stare fotografije Megan Markl govore drugačije, lepa vojvotkinja ima 5 odličnih trikova za negu lica! 

Pored toga što je izvrsna kuvarica, Megan Markl ima sjajne trikove za negu lica. Bez obzira na to što njena superhrana omogućava dovoljan broj vitamina i minerala da bi izgledala zdravo, vitko i negovano, bivša vojvotkinja poseduje i nekoliko sjajnih trikova pomoću kojih je osvojila princa.

Puder koristi samo u posebnim prilikama

Lepa Megan Markl puder koristi samo u posebnim prilikama. Budući da ima pege, koje njenoj lepot daju posebnu notu, otkrilaje da ne želi da ih skriva.

Instant volumen 

Kada nije u prilici da posećuje frizera i da se kosom bavi duže od toga koliko joj obaveze dozvoljavaju, Megan Markl ima odličan trik za volumen. Nanese suvog ulja ili spreja za volumen i zabaci je prema nazad.

Kako Megan Markl kroti neposlušnu kosu? 

Bivša vojvotkinja ljubitelj je niskih punša, a kada želi da ih nosi ima posebnu metodu za to.. Zbog toga nanosi lak za kosu na četkicu za zube koju više ne koristu u svrhu oralne higijene i uz pomoć nje smiruje neukrotive vlasi.

Sjajan trik za sveže lice

Ukoliko ste ujutru u žurbi i nemate vremena za full make-up, Megan Markl ima odličan trik za svež i blistav pogled. Na donji deo kapka (vodenu liniju) uvek nanese belu olovku ili belu senku, kako bi njene oči dobile prodorniji pogled i kako bi umoran izgled momentalno nestao sa lica.

Vežbe za lice njen su must have!

Gimnastika lica omiljena je vežba Megan Markl. U čemu joj zapravo pomažu? Određene vežbe koje možete pronaći na internetu pomažu joj u zatezanju jagodica i vilice.

NE PROPUSTITE:
Ljubav ispred karijere: Evo zašto je Megan Markl savremena Grejs Keli

Komentari (0)

Loading