Celebrity News

Raznežila javnost: Osvanula stara FOTOGRAFIJA Megan Markl u krevetu i BEZ ŠMINKE

Raznežila javnost: Osvanula stara FOTOGRAFIJA Megan Markl u krevetu i BEZ ŠMINKE

Megan Markl jedna je od najfotografisanijih žena na svetu, ali danas se najviše traže njene stare fotografije, one koje su nastale dok je supruga princa Harija još živela devojački život.

Obožavatelje kraljevske porodice zato je oduševilo kad se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj Megan bez trunke šminke, u pidžami, zavaljena u krevet gleda TV sa svojim kumčetom, ćerkom njene bliske prijateljice Benite Lit.

Nagađa se da je fotografija bila objavljena na njenom Instagramu, koji je ona nakon veridbe sa princom Harijem morala da izbriše, jer članovi kraljevske porodice nemaju društvene mreže.

Fotka je nastala na Božić 2016. godine, koji je Megan provela sa Lit i njenom porodicom u Los Anđelesu.

Manje od dve godine nakon što je fotografija nastala, njena kumica je, s još nekoliko devojčica, svoju kumu pratila do oltara, gde ju je čekao princ Hari.

Inače, Britanci se u poslednje vreme posebno vesele fotografijama na kojima je Megan Markl okružena decom, jer se nadaju da mladi kraljevski par radi na prinovi, pa sa nestrpljenjem očekuju hoće li u skorije vreme vojvotkinja možda da ostane trudna.

Објава коју дели Harrys Meg (@harrysmegri) дана 3. Сеп 2018. у 7:49 PDT