Lepota

Šminkerka Jovana Radovanović otkriva: Kako oblikovati savršene obrve

Kada je lepota lica u pitanju, obrve igraju veoma veliku ulogu. Najbolji način da dođete do savršenog oblika obrva jeste da koristite pravilo zlatnog preseka

Šminkerka Jovana Radovanović otkriva: Kako oblikovati savršene obrve

Pravilno naglašene obrve mogu da ulepšaju celu šminku, kao i samo lice, ali kad im je oblik pogrešan ili kad su loše našminkane, mogu da ostave pogrešan utisak i pokvare celu šminku.

Najbolji način da dođete do savršenog oblika obrva za vaše lice jeste da koristite pravilo zlatnog preseka. Ono funkcioniše tako što ćete olovkom za obrve nacrtati tri glavne tačke vaših obrva, pa ih zatim po tim tačkama oblikovati dalje.

Jovana Radovanović

Prof. šminker Jovana Radovanović queenjmakeup

 

Pravilo zlatnog preseka: Uz pomoć priložene slike, kao i naših instrukcija, možete lako doći do savršenih obrva

1. Naslonite olovku na spoljni deo nozdrve i ispravite je do početka oka. Gde se nalazi ta linija olovke, tu je prva tačka i početak same obrve.

2. Naslonite olovku na spoljni deo nozdrve, pogledajte pravo i zatim naslonite olovku od ivice nozdrve do srednjeg dela zenice. Gde se nalazi ta linija olovke, tu je druga tačka i najviši deo ili luk same obrve.

Vizažista Jovana otkriva 5 jednostavnih koraka kako da nanesete crveni karmin

3. Naslonite olovku na spoljni deo nozdrve i ispravite je do kraja oka. Gde se nalazi ta linija olovke, tu je treća tačka i kraj same obrve.

Kada ste nacrtali vaš savršen oblik obrva prateći tri ključne tačke, na redu je čupanje obrva. Možete počupati svaku dlaku koja se nalazi van okvira vaših obrva, a takođe ih možete i skratiti ako prelaze nacrtan oblik kako biste dobili što urednije i lepše obrve.

Nadamo se da ćete uz ove jednostavne korake i naše savete uspeti da dobijete obrve kakve želite.

Komentari (0)

Loading