Lifestyle

Astrolog princeze Dajane otkrio najbolje datume za venčanje u 2020. godini!

Astrolog princeze Dajane otkrio najbolje datume za venčanje u 2020. godini!

Ukoliko ove godine planirate venčanje, astrolog princeze Dajane otkrio je nekoliko zanimljivih datuma koji  mogu biti idealni po svim aspektima da ove godine stupite u brak. 

Bez obzira na to da li ste pobožni ili ne, sve više budućih mladenaca okreće se ka astrologiji kako bi odlučili koji je najpogodniji datum za venčanje. Na isti način na koji vaša natalna karta pokazuje gde su se planete nalazile na dan vašeg rođenja i na osnovu toga određuje vaš horoskop, takođe i venčanje kao važan životni događaj ima svoju kartu.

Astrolog princeze Dajane, Debi Frenk koristila je ovaj koncept kako bi vam pružila uvid u najpovoljnije datume za venčanje u 2020. godini.

Pogledajte u nastavku...

Nosite čizme kao princeza Dajana pre 30 godina: Pomalo je uvrnuto, ali je mnogo kul!

Astrolog princeze Dajane donosi najbolje datume za venčanja u 2020. godini

Prvi datum koji je Debi navela je 4. april, kada će, kako ona kaže, Venera (planeta ljubavi) biti u harmoniji sa Saturnom (učiteljem životnih lekcija). Kada se govori o venčanju ovo znači to da će brak dugo trajati. Sledećeg, dana, 5. aprila Jupiter (planeta sreće) pridružiće se planeti Pluton (planeti dominacije) i zbog toga će to biti „moćan dan romantičnog carstva“.

3. juna Sunce će se spojiti sa Venerom, stvarajući divan za romansu, dok ćemo 12. septembra videti kako se Jupiter približava Neptunu (simbolu bezuslovne ljubavi).

Brakovi bez seksa – Propali ili ipak ne?

Budući da “hladan mesec” često nije na spisku mladenaca izgleda da decembar ima najpovoljnije datume za venčanje: 14. decembra Venera će se približiti Jupiteru što znači da će sreća i ljubav biti u vazduhu; 15 decembra Venera će se približiti Saturnu što znači da će planete biti blagonaklone prema sklopljenim brakovima dok će se 21. decembra Jupiter pridružiti Saturnu, predstavljajući povoljan novi početak.

Datume ste već odredili? Ne očajavajte.

Položaj planeta na dan vašeg venčanja svakako nije razlog otkazivanja dogovora i nemate razloga za brigu. Zgrabite svog partnera i upustite se zajedničku avanturu pripremanja najvažnijeg dana koji će "vezati" vašu ljubav za ceo život.

Zbog ovog čoveka princeza Dajana je prekinula kontakt sa majkom?

Astrolog princeze Dajane otkrila je i predviđanja za Megan i Harija

Astrolog princeze Dajane, Debi Frank takođe je otkrila i svoja predviđanja za Megan Markl i bivšeg princa Harija. Ona je istakla da je Megan "bomba" koja je napravljena da proleti kroz britanski dvor i napravi potpuni haos.

- Iz tog razloga sam, kada sam gledala kraljevske zvezde za 2020. godinu u decembru 2019. godine, mogla prizvati visokonaponske talase koji su aktivirali odlazak Megan i Harija iz kraljevske porodice. Ne samo da se tu nalazilo pomračenje 10. januara, direktno na kartama Megan, Harija, Kejt i Vilijama, nego su se i dve velike planete promena uparile u bračnom uglu Meganine karte koja je povezana direktno s kraljicom. Shvatila sam da će se dogoditi nešto veliko što će uzdrmati kraljevsku porodicu - kaže Debi i dodaje:

Raskošna kuća u cveću: Ovde će živeti Megan i princ Hari (video)

- Predvidela sam da oni neće biti deo kraljevske porodice, već će se odvojiti kao samostalan, moćan par, ali da će pregovori biti teški. I pokazalo se da se Hariju i Megan nije ostvarila želja da budu plemstvo sa smanjenim obavezama, ali su umesto toga dobili svoju slobodu. Megan je kao bomba napravljena da proleti kroz kraljevsku porodicu, koja je sada primorana da se pregrupiše. Budući da će Pluton ostati u svom položaju tokom većeg dela 2020. godine, predstoje još neke, dalekosežne, promene. To je samo početak… Postoji nada da će Hari i Megan istupiti kao moćan, samostalan par - završila je Debi Frenk, prenosi Index.hr.

Zbog čega Megan Markl nikada neće postati princeza?