Lifestyle

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. - Saznajte koji znakovi će dočekati blagostanje a koji će se namučiti

Godišnji horoskop za 2022. godinu donosi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. - Saznajte koji znakovi će dočekati blagostanje a koji će se namučiti

Godišnji horoskop za 2022. godinu donosi mnogo uspeha na poslovnom planu

 

Ovan

Posao: Poslovna godina Ovnovima donosi period rasta, napredovanja, sticanja viših znanja, funkcija, usavršavanje postojećih. Jupiter od maja tranzitira kroz znak Ovna i to će biti period brojnih prilika za dobitak, kako finansijski tako i reputacioni. Pred vama je izuzetno energetski jaka poslovna godina i iskoristićete je najbolje moguće.

Ljubav: Za razliku od prethodne godine, predstojeća Ovnovima donosi spokoj, stabilnost i harmoniju. Slobodni neće bezuslovno želeti da promene svoj emotivni status, već će biti mnogo temeljitiji prilikom odabira i neće se mnogo stresirati ukoliko dođe do neuspeha. Zauzeti Ovnovi imaće stabilniju komunikaciju, biće mnogo staloženiji i težiće ka harmoničnom odnosu s partnerom.

Zdravlje: Zaustavite svoju agresivnost i impulsivnost na vreme kako vam ne bi zadale mnoge glavobolje. Raspoloženje će biti na nivou, za razliku od prethodne godine.

Bik

Posao: Bikovima se do leta javljaju velike šanse za promenu posla. I to ne u postojećoj firmi, već konkretno prelazak u dugu firmu, na bolju poziciju i za veću zaradu. Na obrazovnom polju se očekuje blaga stagnacija, više je snage fokusirano na praktični deo – rad, pa za one koji su još uvek na studijima treba naglasiti veliki oprez – ne ispuštajte šanse koje će vam se pružiti da završite s određenim delovima koje mnogo odlažete.

Ljubav: Pred vama je šablonska godina, s blažim turbulencijama zbog prirodnog polja emotivnih parnerstava koje vama krasi znak Škorpije. U ovom znaku dočekaćete brojne eklipse, pa su kod vas mogući nagli preokreti u ljubavi baš u tim periodima. Isto se odnosi i na slobodne i na zauzete Bikove.

Zdravlje: Psihički napornija godina od ove, zbog Saturna koji će vas mnogo blokirati. Trenirajte psihu kroz meditaciju, jogu, sport i slične aktivnosti.

Blizanci

Posao: U narednoj godini vodite računa kakvu energiju emitujete vašim osobama od autoriteta. Jupiter i Neptun će se veliki deo godine zadržati u vašem prirodnom polju karijere pa mogu da naprave vaše reakcije teško shvatljivim osobama kao što su vaši nadređeni i bliske kolege. Mogućnosti za napredak se javljaju u periodu od maja do oktobra, a da li ćete uspeti, zavisi samo od toga koliko ćete biti racionalni u želji za napretkom.

Ljubav: Preslikana godina kao prethodna, jer ne ulažete mnogo snage da bilo šta promenite. Mars će boraviti u sazvežđu Blizanaca, ali njegovu energiju nećete uspeti da manifestujete na ispravan način. Ili će to biti preagresivno ili će biti pasivno i nezainteresovano.

Zdravlje: Potpuna promena vas očekuje na polju životnih navika koje će i te kako dobro da se odraze na zdravlje. Ishrana će se poboljšati, posvetićete se fizičkoj aktivnosti, a postoji potencijal i da se rešite mnogih poroka.

 

Godišnji horoskop za 2022. godinu za preostale znake pogledajte u nastavku 

Rak

Posao: Godina ispred vas je puna poslovnih izazova i prilika koje ne biste smeli propustiti. Vrlo ćete odgovorno pristupati svim zadacima, ali će očekivana motivacija izostati. Zbog toga ćete konstantno razmišljati o promenama. Razmislite dobro o promeni posla, budući da na trenutnom već duži period niste zadovoljni.

Ljubav: Sledeća godina je vreme kada se preispitujete na polju emocija, bračnog partnerstva i dece. Povoljan period za prinovu je od jula do oktobra, a s partnerske strane se očekuje učvršćivanje odnosa. Oni Rakovi koji su slobodni pronaći će srodnu dušu ili započeti vezu s velikim potencijalom za stabilnost.

Zdravlje: Očekuju vas hormonalne promene prouzrokovane stresnim periodom na poslu. Preporučuje se obavezna kontrola štitaste žlezde.

Lav

Posao; Lavovima u predstojećem periodu, usled tranzitnog Jupitera u Ribama kroz osmo polje, donosi neočekivani finansijski priliv. To će biti odskočna daska za dalji uspeh i motivaciju u poslovnom segmentu. Od marta i mladog Meseca koji nas očekuje u ovom sazvežđu otvaraju se mogućnosti za napredovanje i nove funkcije.

Ljubav: Bogat društveni život uticaće na to da slobodni Lavovi upoznaju interesantne osobe koje ih mogu zaintrigirati u smislu emotivnih veza. Poseban period za ljubav za Lavove je mesec novembar kada se očekuje stabilizacija, učvršćivanje postojećih veza te za slobodne ulazak u nove, ozbiljnije veze.

Zdravlje: Posebnu pažnju je potrebno obratiti na bubrege i urinarni trakt. Tokom letnjih meseci se mogu javiti infekcije, pa je neophodno unapred sprečiti potencijalne probleme.

Devica

Posao: Vaš poslovni položaj i nije na toliko zavidnom nivou i do meseca septembra, kada Sunce bude u vašem sazvežđu, nećete imati toliko prilika da ga popravite. Vidno poboljšanje se očekuje od jeseni, ali tada ćete morati da date svoj maksimum. Finansijsku stabilnost možete očekivati krajem 2022. godine.

Ljubav: Za razliku od poslovnog segmenta, emotivni je drastično bolji. Mnoge Device će konačno doneti velike odluke i korake u ovom segmentu, bilo da se radi o prekidu toksičnih odnosa pa do veridbe ili braka za one koji su dugo u vezama. Slobodnim Devicama će prijati društvo, ali se neće usuditi da pokušavaju nešto novo, zbog „trauma“ iz prošlosti. U doba retrogradnog Merkura je akcenat da vodite račuračuna da ne donosite bilo kakve odluke koje će se odraziti na vaš život u bliskoj budućnosti.

Zdravlje: Problemi sa želucem i crevima biće prisutni tokom cele godine, a izražajnije od kraja jeseni.

 

Godišnji horoskop za 2022. godinu za preostale znake pogledajte u nastavku 

Vaga

Posao: Solarne eklipse kroz vaše sazvežđe donose paralelne, privatne biznise i potpuno nove načine zarade i finansijske stabilnosti. Pred kraj godine se može desiti da izgubite motivaciju za primarnim poslom, ali je savet da nikako ne odustajete jer ste sposobni da radite više poslova istovremeno.

Ljubav: Od marta do jula otvaraju se brojne šanse na polju emocija za sve Vage, budući da će Venera graditi vrlo pozitivne aspekte koji će igrati veliku ulogu u vašem emotivnom životu. Može se istaći da je ovo astrološko polje kod vas za narednu godinu i najistaknutije, u njemu ćete potpuno uživati i pronalaziti svoju oazu mira.

Zdravlje: Savetuje se veliki oprez s potencijalnim porocima, cigaretama, alkoholom, psihoaktivnim supstancama.

Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpion

Posao: Pred vama i nije baš dobra poslovna godina. Rutina i šablon su nešto što se konstantno provlači kroz vaš poslovni život i on vam uopšte neće biti u fokusu. S druge strane, nedostajaće želja da se pokrenete i da možda učinite korake koji će poboljšati vaš poslovni život. Tokom letnjih meseci će se javiti određene ponude, koje ćete eventualno uzeti u razmatranje, ali ništa više od toga.

Ljubav: Vrlo turbulentna ljubavna godina je pred vama. Četiri eklipse koje će direktno uticati na vaše prirodno polje ljubavi donose veliku nervozu, velike promene i zahtevaju od vas velike odluke. Mnoge Škorpije će biti pod velikom tenzijom dok ne realizuju navedene odluke, a posle toga im slede uživanje i zadovoljstvo. Od jeseni pa do kraja godine tenzija popušta.

Zdravlje: Želudačni problemi i glavobolja javljaju se kao najveći problemi, a oni su isključivo posledica stresa.

Strelac

Posao: Strelčevima je poslovna godina puna uzbuđenja i potencijala za velike promene, ali one se ipak ne savetuju. Opozicioni Mars u Blizancima, koji će biti aktuelan, može vas izazvati da donesete pogrešne odluke, pa je savet da se sledeće godine držite svoje “mirne luke” i uživate u komfornoj zoni. Šanse za znatno poboljšavanje finansija se javljaju od kraja leta do kraja jeseni.

Ljubav: Na ljubavnom planu je takođe potreban oprez zbog istog tranzita koji je prethodno spomenut, a to je opozicioni Mars u Blizancima. To može da vam donese iluzije i nerealna očekivanja te da vas odvuče s pravog puta, odnosno puta ka pravim osobama. Držite se koliko-toliko po strani.

Zdravlje: Alergije će biti vrlo izražene, respiratorne bolesti, kao i razne vrste infekcija.

Godišnji horoskop za 2022. godinu za preostale znake pogledajte u nastavku 

 

Jarac

Posao: U godinu ulazite svesni velikih dostignuća koje ste do sada postigli. I naredna godina počinje vašim vrlo kreativnim raspoloženjem i talentom koji će i te kako biti prepoznat od nadređenih ili osoba koje su povezane sa autoritetom. Bićete adekvatno nagrađeni i motivisani tokom cele godine.

Ljubav: Kako dve eklipse aspektuju vaše prirodno polje emotivnih veza i dece, vrlo je moguće da ćete tokom istih doneti odluku da svoju vezu nadogradite, odnosno podignete na viši nivo. Mnogi će se odlučiti za veridbu, preseljenje kod partnera, biće mnogo sklopljenih brakova ali i prinova. Jedna od boljih godina je pred vama.

Zdravlje: Mnogo ćete se fizički trošiti i nećete imati vremena za sebe. Umor vas hronično prati kroz celu godinu. Imunitet je na udaru, krvna slika potencijalno loša. Proveravajte i krvni pritisak povremeno.

Vodolija

Posao: Pošto ste vi rođeni inovativci, na samom početku godine, kada krene vaša sezona, javljaće vam se nove ideje kako da unapredite postojeći biznis. Imaćete veliki potencijal da većinu ideja ostvarite tokom godine. Mnoge Vodolije se u narednoj godini mogu povezati s javnošću, bilo da se radi o nekim marketinškim aktivnostima pa do ozbiljnih ponuda koje na neki način imaju sponu s javnim svetom.

Ljubav: Iskušenja su ono što prožima kompletnu godinu. Konstantno će vam se vraćati prošlost, karmičke veze, a vi ćete im se teško odupirati. Skloni ste iskušenjima i životu na ivici, ali prethodno dobro razmislite koliko gubite u takvim igrama. Moguća su i razočaranja, naročito od proleća pa sve do početka zime.

Zdravlje: Zbog burnog emotivnog života, mnogi će pribegavati porocima, teškoj hrani, izlascima koji će sa sobom nositi malo sna, a sve to dovodi do psihičkog disbalansa. Vodite računa.

Ribe

Posao: Nakon mnogo nestabilnih godina, 2022. biće za Ribe jedna od uspešnijih, zahvaljujući tranzitnom Jupiteru koji će celu godinu prolaziti kroz sazvežđe Riba. Na poslovnom segmentu će neki vaš projekat ili uspeh koji zabeležite odjeknuti i mnogi će biti prezadovoljni što vas imaju za saradnika. Finansijski dobici, napredovanje, ozbiljnije funkcije, to su sve mogućnosti koje vas očekuju u narednoj godini. Samo nastavite da budete tako motivisani.

Ljubav: Jupiter i na ovom polju “meša prste” i donosi nalet lepih emocija, lako ostvarivih veza, a one trenutne boji najlepšim, harmoničnim bojama. Bićete zadovoljni pre svega sobom, a potom i odnosima koje gradite. Blistaćete.

Zdravlje: Tačno ćete znati šta vam iduće godine prija i to ćete potencirati, a od onih stvari koje vam ne prijaju mudro ćete se sklanjati. Savet je da obavite redovan sistematski pregled i nastavite sa zdravim životnim navikama.

Komentari (0)

Loading