Lifestyle

Potpuno drugačiji prostor, ali iste navike: Zavirite u dom Berguzar Korel i Halita Ergenča u Londonu (FOTO)

Dom Berguzar Korel u Londonu , u kojem se trudi da boravi što češće sa suprugom i decom, ostavlja bez daha...

Potpuno drugačiji prostor, ali iste navike: Zavirite u dom Berguzar Korel i Halita Ergenča u Londonu (FOTO)

Dom Berguzar Korel u Londonu, potpuno je drugačiji od onog u kojem par stanuje u Turskoj. Kada je mala Lejla, ćerka popularne Šeherezade, došla na svet prošle godine, par je odlučio da svoj dom u prestonici Engleske uredi malo drugačije, kako bi imali ušuškani kutak, u kojem će svi članovi porodice jednako uživati.

Pročitajte: Da li je moguće da joj je najbliža osoba ovo učinila? Upoznajte sestru Berguzar Korel i evo zašto dugo nisu razgovarale (FOTO)

Instagram screenshot

 

Naime, u toku je renoviranje njihvog stana, sudeći po objavama turske glumice. Beguzar i Halit će uskoro imati kamin, idealan za ušuškane, hlade večernje sate. Iako su u turskim medijima postojale glasine da se par definitivno smestio u Engleskoj, njihov PR menadžer to je demantovao, objasnivši da u proteklih pet godina supružnici posećuju London.

Pročitajte: Rastopićete se - Berguzar Korel prvi put izvela ćerku Lejlu u javnost, a evo zašto joj svi APLAUDIRAJU (FOTO)

Instagram screenshot

 

Dok su radovi na kaminu u toku, Berguzar je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila delić dnevne sobe, kao i nekoliko detalja u stanu, a malo ko je ostao ravnodušan na prizor. Posmatrajući prethodne fotografije doma u Turskoj i poredeći ih sa sadašnjim domom u Londonu, stiče se utisak da je glumica talentovana za uređivanje enterijera, budući da je svaki kutak sređen prema njenoj viziji.

Pročitajte: Čarolija za Lejlu! Zavirite u dom Berguzar Korel u kojem vlada praznična idila (FOTO)

Instagram screenshot

 

Osim toga, njihovim sinovima Aliju i Hanu, kao i ćerki Lejli beskrajno je zanimljivo što su, makar na neki period, promenili okruženje, te skladna porodica uživa u novim avanturama u Engleskoj.

Pročitajte: Upoznajte Lejlu - Berguzar Korel nakon TEŠKOG porođaja predstavila naslednicu javnosti (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading