Lifestyle

Pomozite svom partneru da se oslobodi neprijatnih simptoma uvećanja prostate

Saveznik u lečenju simptoma uvećane prostate

Pomozite svom partneru da se oslobodi neprijatnih simptoma uvećanja prostate

Da li ste primetili da vaš partner u poslednje vreme sve češće užurbano odlazi do toaleta i žali se na neprijatne simptome prilikom mokrenja, kao što su bol, isprekidan mlaz i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike? Vaše uobičajene aktivnosti, poput gledanja filmova ili utakmica sve češće bivaju prekinute usled ove neprijatne pojave, a ne izostaje ni prekinut san. Sve navedene neprijatnosti ukazuju na prisustvo simptoma benignog uvećanja prostate. Ovo stanje predstavlja normalan deo starenja kod muškarca, a statistika pokazuje da oko 50% muškaraca oboli od benigne hiperplazije prostate (BHP) do 60. godine, a do 85. godine oboli čak 90% njih. 

Photo by Mikhail Nilov from Pexels

 

U lečenju BHP, lekari preporučuju umeren način života i pravilnu ishranu. Ishrana mora biti raznovrsna, bogata vitaminima, umereno slana i vrlo malo začinjena. Važno je izbegavati dugotrajno sedenje i ležanje, naporno hodanje i vožnju biciklom. Pacijent mora redovno da mokri i da ne odlaže mokrenje, da izbegava unos velikih količina tečnosti odjednom, da izbegava konzumiranje alkohola i hladnih napitaka. 

Pored korigovanja navika i pridržavanja saveta lekara, sve češće se uključuje i odgovarajuća fitoterapija, odnosno lečenje proizvodima koji su na biljnoj bazi.

Preporučujemo Graminn®, proizvod koji predstavlja jedinstveno rešenje za očuvanje zdravlja prostate. Sadrži čist ekstrakt polenovog praha raži koji je dokazano efikasan u lečenju i kontroli benignog uvećanja prostate. Efikasnost Graminn®-a je dokazana u više od 100 kliničkih studija, a nalazi se i u evropskom urološkom vodiču za lečenje BHP. Redovnim korišćenjem efikasno se smanjuju simptomi poput peckanja i otežanog mokranja, nepotpunog pražnjenja bešike i učestalog mokrenja. Klinički je dokazano da smanjuje tegobe kod upale prostate i poboljšava kvalitet života. 

Graminn® se koristi jednom dnevno, kutija je dovoljna za mesečnu terapiju jer sadrži 30 kapsula. Za pun terapijski efekat preporučena je terapija od 3 meseca u kontinuitetu.

Uz Graminn®, više ništa neće prekinuti vaše zajedničke trenutke uživanja.

 

Komentari (0)

Loading