Lifestyle

Praznična bajka: Marijana Mateus odškrinula vrata svog luksuznog penthausa u Londonu: Ovakvu novogodišnju dekoraciju još niste videli (FOTO)

Dom Marijane Mateus odiše prazničnom atmosferom

Praznična bajka: Marijana Mateus odškrinula vrata svog luksuznog penthausa u Londonu: Ovakvu novogodišnju dekoraciju još niste videli (FOTO)

Nekadašnja manekenka, a sada modna dizajnerka i uspešna poslovna žena poznata je po prefinjenom stilu odevanja, a njene kreacije naišle su na pozitivne reakcije brojnih istaknutih dama. Iako živi na nekoliko relacija, pre desetak godina London je odabrala za mesto prebivališta gde je razvila i sopstvenu imperiju, firmu koja se bavi dizajnom, a ugled i status koji je stekla otvorio joj je vrata brojnih svetskih dešavanja. Dom Marijane Mateus gde god da je, odiše luksuzom i elegancijom, a kreatorka izaziva neverovatnu pažnju svojom ženstvenošću i sofisticiranim izgledom.

Dok boravi u Londonu, kreatorku putem društvenih mreža često imamo prilike da vidimo u raznim izdanjima, počevši od njenih rutinskih dnevnih aktivnosti kao što je šetnja po ulicama grada, šoping ili trening, pa do toga kako izgleda kada se spremi za poslovni ručak ili pak posetu nekom celebrity događaju. Ovog puta odškrinula je vrata svog prostranog kutka i pohvalila se novogodišnjom euforijom, kojoj nije odolela ako je suditi po njenom glamuroznom stajlingu i isto takvoj dekoraciji doma.

Pročitajte: Nećete je prepoznati ni za tri života! Pogledajte jedinu fotografiju Marijane Mateus i Koleta iz doba velike ljubavi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

U prazničnom duhu uredila je svoj luksuzni penthaus Marijana, koja je pored pažljivo okićene jelke u zlatno-bronzanim tonovima pozirala u romantičnoj beloj toaleti i jasno stavila do znanja svima koliko se raduje novogodišnjoj čaroliji.  

Ipak, iako je dom Marijane Mateus u Londonu spreman za praznike, ona će po svemu sudeći Novu godinu proslaviti na egzotičnoj destinaciji, tačnije u suncem okupanom Dubaiju gde se trenutno i nalazi. Takođe u slavljeničkom raspoloženju, podelila je ona kadrove ispred raskošne jelke koju su krasili srebrno-beli ukrasi i mašne, a stajling je savršeno uklopila uz novogodišnju dekoraciju odlučivši se za bele elegantne pantalone i bluzu sa efektnim srebrnim detaljima.

Pročitajte: Tako se to radi - Marijana Mateus ponela asesoar vredan vrtoglavih 15.000 EVRA na nesvakidašnji način (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Vedra i nasmejana Marijana je čestitala Božić svim vernicima katoličke veroispovesti, a njeni pratioci sa oduševljenjem su ispratili najnoviju objavu koja i te kako može poslužiti kao inspiracija.

Komentari (0)

Loading