Lifestyle

Malo radosti za porodicu koja se namučila: Aleksandra i Bojan Vasković opremili dečiju sobu, najlepši enterijer koji ste videli (FOTO)

Dom Aleksandre i Bojana Vaskovića savršeno je uređen prema potrebama dece

Malo radosti za porodicu koja se namučila: Aleksandra i Bojan Vasković opremili dečiju sobu, najlepši enterijer koji ste videli (FOTO)

Nakon nešto više od mesec dana brige za život tek rođene ćerkice Helene prodica frontmena "Lexington benda" je na okupu, a dom Aleksandre i Bojana Vaskovića ispunjen je toplinom, ljubavlju i dečijim smehom. Dani brige i strepnje, s obzirom na to da je beba morala na operaciju zbog urođene srčane mane, sada su iza njih, a ponosni roditelji u potpunosti mogu da se posvete svojim mališanima.

- Šta god da ste poželeli ili zatražili od Boga, znajte da vam je on neće samo ispuniti, već će vas staviti u situacije gde ćete imati priliku da te želje ostvarite, a neke lekcije usput da naučite.. Ja sam oduvek želela veliku porodicu.. Valjda zato što sam u istoj i rasla..Moj put do nje bio je popločan lekcijama o veri, hrabrosti, strpljenju, upornosti, poverenju, jedinstvu i ljubavi. Zahvalna sam na svakoj stepenici.. Na svakoj crnoj i beloj zahvaljujući kojima sada vidim jasno.. A vidim da je i pored svih prepreka i iskušenja, život ipak lep! – poručila je pevačeva supruga nedavno, a ranijim objavama na njenom "Instagram" profilu imali smo prilike da zavirimo u predivno uređen dom Aleksandre i Bojana Vaskovića u kojem oni najviše vremena vole da provode sa dečicom Anđelinom i Mihajlom kao i sada sa novorođenom preslatkom Helenom.

Pročitajte: Potrebne su nam MOLITVE za našu bebu - Aleksandra Vasković saopštila tužne vesti o tek rođenoj ćerkici, svi šalju podršku (FOTO)

Instagram

 

Bokijeva supruga veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima iz predivno uređenog kutka često deli objave, pa armija pratilaca kojih je svakim danom sve više ima na ovaj način prilike da sazna pojedinosti iz njihove privatnosti, a ovog puta ono što je privuklo veliku pažnju jeste dečija soba koju su mama i tata posebno za mezimicu Anđu preuredili po njenoj meri.

Odrastajući, deca uglavnom neguju uspomene stvorene u njihovim sobama, pa bi zato svaki dečiji kutak trebalo da sadrži elemente koji odgovaraju njihovim ličnim potrebama, a time su se upravo vodili Bojan i Aleksandra kada su opremali sobicu za budućeg školarca.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća - Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)

 

Kako se može videti, sve je u nežnim i pastelnim nijansama i savršeno prilagođeno Anđelijinom uzrastu, a pored ormara sa ogromnim garderobnim delom, tu je i neizbežan radni sto na kojem će njihova naslednica vredno učiti i roditelje učiniti neizmerno ponosnim.

- Nisam jedina mama koja želi da svojoj deci usadi ljubav prema knjigama. No, činjenica je da deca neće uvek mirno da sede i slušaju, nekada se vrpolje, prevrću stranice i onda cela ideja postaje akcioni plan kako izabrati što zanimljiviju priču - otkrila je jednom prilikom Aleksandra koja, zajedno sa Bojanom, decu od malih nogu uči značaju lepe reči. 

Komentari (0)

Loading