Lifestyle

Ljubav iznad svega! Intervju Katarine Vitić: Trenuci za pamćenje obojeni romantikom

Preduzetnica koja je kreirala “Videobox”, poklon s video-uspomenama, otkriva da su povodom obeležavanja Dana zaljubljenih muškarci često romantičniji od dama i otkriva najzanimljivije anegdote tokom dosadašnjeg kreiranja video-albuma za nezaborav

Ljubav iznad svega! Intervju  Katarine Vitić: Trenuci za pamćenje obojeni romantikom

Boško Karanović

Uspešna preduzetnica Katarina Vitić u susret Danu zaljubljenih govori o svojim originalnim “Videobox” paketima koji su namenjeni za sve one koji i dalje veruju u romantiku, i koji svoje bolje polovine žele da obraduju jedinstvenim i zanimljivim poklonom. Njena sjajna poslovna vizija, koja joj je donela veliki uspeh i mnoštvo zadovoljnih klijenata, u ovo doba godine doživljava pravi procvat, zbog datuma koji vole svi zaljubljeni.


Budući da je Dan zaljubljenih omiljeni praznik mladih, koliko pažnje posvećujete izradi vaših “Videoboxova” u ovo vreme?

- Otkad smo počeli s izradom “Videoboxova” nikada nismo pravili razliku između kupaca koji svakodnevno kupuju i onih koji kupuju za praznike, ali isto tako ni između praznika. Nama je svaki klijent bitan i uvek se podjednako trudimo da izradimo “Videobox” na najkvalitetniji i najemotivniji način.

Boško Karanović

 

Koliko se momci i devojke, iz vašeg iskustva, trude da obraduju svoju bolju polovinu “Videobox” paketima i da li su tim povodom bile i neke specijalne želje? Da li je bilo zanimljivih anegdota?

- Mnogima je “Videobox” izbor da iznenade svoje polovine, ali moram da priznamkako sam primetila da su muškarci dosta romantičniji u poslednje vreme i sve više naručuju “Videobox Premium”. To je video-kutija s večnim ružama koje fantastično mirišu i oduševljavaju svaku damu koja dobije ovakav poklon. Bilo je dosta specijalnih želja, ali jedna koju ću zauvek pamtiti jeste kada je dečko odlučio da zaprosi devojku za novogodišnju noć tako što će joj ubaciti prsten među ruže u “Videobox Premium”. To smo i ranije radili, ali je ovoga puta bio poseban izazov, jer smo pripremali video bez njihovih zajedničkih slika i snimaka. Bili su tek dve nedelje u vezi, nisu imali zajedničke slike i video-zapise, a on je odlučio da je zaprosi. Hvala bogu, sve smo pripremili i devojka seoduševila iznenađenjem i pristala da se uda za tog dečka. Bilo je i raznih, rekla bih, neočekivanih porudžbina. Jednom je devojka poručila “Videobox” i na taj način raskinula s dečkom, a za uspomenu na tu vezu mu je poklonila naš “Videobox”. Zamislite reakciju tog dečka kada je dobio poklon i raskid u isto vreme. Što se tiče dostave, do sada nismo imali specijalne zahteve, osim lične dostave koju ponekad praktikujemo s mušterijama. Za prvu godišnjicu “Videoboxa” kupili smo tortu na koju smo kao dekoraciju stavili ekran “Videoboxa”, a od šlaga napravili korice pa smo se zajedno fotografisali i šalili u vezi s tim. Nažalost, te slike nikada nisu izašle javno, saèuvali smo ih za privatnu kolekciju i uvek nam izmame osmehe.

Budući da ste i vi u vezi, koliko vama znači Dan zaljubljenih i kako ga obeležavate?

- Možda ću vas razočarati odgovorom, ali za bilo koji veći praznik, mi volimo da se odmaramo i uglavnom ga obeležimo odlaskom na večeru ili u bioskop. Budući da danima pre tih većih praznika (Nove godine, Dana zaljubljenih, Dana žena...) mnogo radimo, dan samog praznika nam dođe kao odmor i opuštanje. Svakako mislim da se ljubav pokazuje svakoga dana, a ne kada su specijalni datumi, ali treba obeležiti i te posebne dane i ponoviti nekome koliko nam je bitan.

Čini li vam se da su ljudi sve romantičniji i da li su romantici skloniji stariji ili mlađi?

- Da, dok nisam počela da se bavim ovim poslom, nisam imala predstavu koliko i muškarci i žene umeju da budu romantični. Mada, moram da priznam da su me muškarci više iznenadili. Postoji mnogo muškaraca za koje na prvi pogled ne bismo rekli da su romantični, a zapravo se toliko potrude da svoje dame učine posebnim i voljenim da je to za svaku pohvalu. Kada bih morala da biram što se godina tiče, rekla bih da mi se čini da su stariji muškarci romantičniji od mlađih, ali sam sigurna da ta romantična strana dolazi s godinama.

Komentari (0)

Loading