Lifestyle

Verovali ili ne, ovde sa decom žive Marko i Milica Kon: Od pogleda na dnevni boravak ćete ostati u šoku (FOTO)

Dom Milice i Marka Kona ispunjen je grajom i ljubavlju

Verovali ili ne, ovde sa decom žive Marko i Milica Kon: Od pogleda na dnevni boravak ćete ostati u šoku (FOTO)

Dom Milice i Marka Kona ispunjen je ljubavlju i zvonkim smehom. U luksuznom stanu u centru Beograda Milica i Marko Kon uživaju u porodičnoj idili sa sinom Ernestom i ćerkom Klarom.

Kako je supruga Marka Kona postala velika zvezda na "TikToku", na pomenutoj mreži Milica je otvorila vrata porodičnog doma i svoje pratioce uvela je u svoju kuhinju, u kojoj neretko snima lake i jednostavne recepte. Prostrana kuhinja sva je u mermeru, dok su prohromski kućni aparati svojevrsni kontrast. Centar prostorije je trpezarijski sto, mesto na kome se porodica okuplja za ručkom i uživa u zajedničkom vremenu.

Pročitajte: Ćerki su dali ime Klara, ali za sina su bili BAŠ kreativni - Evo kako izgledaju deca Marka i Milice Kon, oni su centar njihovog sveta (FOTO)

 

 

Dnevna soba centralno je mesto u porodičnom domu, a ogromna crna sofa, predstavlja mesto porodičnog okupljanja ispred velikog televizora, gde se neretko gledaju i komentarišu emisijie serijala "Brak na neviđeno", koji Milica vodi. 

 

 

Milica je pokazala i kako izgleda luksuzno kupatilo, a sa svojim pratiocima podelila je i neke korisne savete za održavanje kuće, koje primenjuje.

 

 

Komentari (0)

Loading