Lifestyle

Sada uživaju u velelepnoj vili, a nekada... Ovo je dom Suzane i Saše Popovića iz '98: Nećete verovati gde su živeli kad su se venčali (FOTO)

Dom Saše Popovića i Suzane Jovanović pre dve i po decenije izgledao je ovako

Sada uživaju u velelepnoj vili, a nekada... Ovo je dom Suzane i Saše Popovića iz '98: Nećete verovati gde su živeli kad su se venčali (FOTO)

Petar Đorđević

Saša Popović i Suzana Jovanović mogu se pohvaliti bračnim stažom dugim preko dve decenije, a godine su učinile da njihova ljubav postane veća, veza čvršća i stabilnija, a uzajamno poštovanje i poverenje ključne su stavke u njihovom odnosu na kojem im mnogi mogu pozavideti. Predivan dom Saše Popovića i Suzane Jovanović na Bežanijskoj kosi ispunjen je pozitivnom atmosferom i dobrim raspoloženjem, a kako je sve izgledalo davne 1998. godine kada su tek uplovili u bračne vode otkrili smo zahvaljujući novinarima "TV Novosti" koji su davnih dana bili u poseti, tada novopečenim supružnicima. Naime, reporteri su svedočili njihovom veoma dinamičnom stilu života i komforu u kojem su i tada uživali, a više detalja pročitajte u tekstu koji vam prenosimo u celosti:

Petar Đorđević

 

Najposećenija kuća na Bežanijskoj kosi, bez sumnje je dom Saše Popovića i Suzane Jovanović. Praznog mesta za parking nikad nema, a u kući su sve stolice i fotelje zauzete, uprkos ogromnom prostoru i dobroj volji domaćina da sve namernike što bolje ugoste. Otkad se oženio Suzanom, novom ZaM-ovom zvezdom, Sale uživa još više u porodičnoj atmosferi. Njihova svadba u "Interkontinentalu" bila je događaj sezone. Da li se otada nešto promenilo u njihovom životu? - Kako da ne, Suzana više nije podstanar - šali se Sale.

Suzana ovu primedbu prima sa osmehom, kao uostalom sve što joj se u životu dešava. Njeno raspoloženje samo je za trenutak pokvareno, kada je iz mašine za sudove počela da curi voda. Suzana se baš našminkala i spremala za emisiju ZaM, a Saša je panično uzviknuo: - Sule, pa gde ti je "brisko" koji sam ti kupio?

Pročitajte: RAZIŠLI SE Suzana Jovanović i Saša Popović - Njegova tajna veza sa OVOM poznatom pevačicom više se ne može sakriti (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 
 

Kada je zajedničkim snagama i ne baš umešno pokupljena bara, dobili smo kapućino. To je jedini razlog, što nismo posluženi u prvoj sekundi, kako to ljubazni domaćini običavaju. U kući od 220 kvadrata ima prostora za brojne goste. Jednog vrućeg avgustovskog dana bili su tu Suzanini roditelji mama Dula i tata Brana sa Suzaninim sinom Danijelom. Oni žive u Ralji i tamo Danijel ide u školu. Sada ima jedanaest godina, obožava selo i život sa bakom i dekom. Suzana to razume i podržava, jer je jedinica u oca i majke, tako da njenim roditeljima unuče predstavlja veliku radost.

Novi bračni par živi brzinom od 200 kilometara na sat. Da bi održala liniju i kondiciju, Suzana vozi sobni bicikl, a Saša joj meri vreme. Njemu više odgovara tenis, ali o toj temi kasnije, jer Saša je sve podredio kućnim obavezama.

Pročitajte: Dani su mu odbrojani! Uplašeni Saša Popović požurio da obezbedi ćerku i Suzaninog sina: Najteži dani slavnog direktora

printscreen Tv Novosti

 

- Sve je organizovano tako da ne moram da izlazim. Kod kuće komponujem, produciram, ugovaram poslove, dogovaram se sa pevačima. Oni dolaze kod mene ili telefoniraju.

 

Da li je to razlog što je Saša izgradio kuću "na periferiji"?

- Ima u tome istine. Jer, desi se da mesec dana ne pređem most. Ovde mi je blizu autoput, tako da časkom trknem do Novog Sada kod mame Bebe. Odavde mi je blizu studio "Pink" u Zemunu, kao i televizija. A i kolege sa kojima se najčešće družimo žive u ovom naselju. Mada, najčešće dolaze kod mene.

Već je postala tradicija da se u Saletovoj sali za bilijar održavaju turniri. U njemu učestvuju Keba, LJuba Aličić, Jašar, Peja, Žarko Stanić, Rođa, menadžer Mikan Kozomara... Kakav je ulog učesnika?

Pročitajte: Zar posle toliko godina? Saša Popović rekao KRAJ - Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

- Nema uloga, nego onaj ko izgubi mora da laje na naše žene. U poslednje vreme najlajaviji je bio Keba!

Događaji u kući Popovića smenjuju se svetlosnom brzinom, pa izgleda da bračni par još nije stigao da ode na medeni mesec.

- Nismo išli tamo gde smo planirali, ali smo zato otišli u Italiju. Sa Mister Jonom i njegovom porodicom letovali smo u Linjanu, idealnom mestu za odmor i šoping. Mesto se nalazi između Trsta i Venecije. Posle toga otišli smo desetak dana na Sveti Stefan - priča Saša.

U avgustu se ritam promenio. Tada je u petu brzinu ubacila Suzana, jer je to sezona svadbi, ispraćaja, krštenja... Ima li Suzi bar jedan slobodan termin?

Pročitajte: Milioner iz blata - Evo gde je živeo Saša Popović pre Slatkog greha i miliona koje je zaradio

printscreen Tv Novosti

 

- Nemam, svakog dana u kalendaru upisana je neka obaveza. Svuda me zovu. Sada su u planu gostovanja i u inostranstvu, ali još ništa ne mogu čvrsto da dogovorim, jer se najavljuje zabrana leta naših aviona. To će umnogome iskomplikovati naš posao - žali se Suzana.

I dok je Suzana okupirana "tezgama", Sale priča o dvostrukom vođenju emisija "ZaM" i "Europink". Zamenjivao je Peju i Vanju Bulića. To mu  nije teško palo, jer on dobro funkcioniše u haosu i gužvi. A kako mu je bilo 1993. godine, kada je preko noći izgubio sve što je imao? Tada je, kao što je poznato, kod Dafine ostalo zarobljeno preko 200.000 Saletovih maraka! U poređenju sa ovim što ima danas, jasno je da se Sale uzdigao kao Feniks, da nije klonuo duhom, nego da se ovih godina borio i nadao da će ponovo zaraditi, graditi i lepo živeti.

Pročitajte: Suzanine suze - Saša Popović je njenom sinu Danijelu DAO SVE, a on mu OVAKO VRAĆA (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

- Ne treba niko da mi zavidi na ovom što imam. Jer, nikome ne bih poželeo ono što mi se desilo. Od marta 1993. do 1995. godine bio sam u šoku. Tek posle toga video sam da se ponovo može živeti od ovog posla. Počeo sam da snimam pevačke ploče. Imam četiri takva projekta. Snimao sam sola, duete, trija i na kraju kvartet - Keba, Rođa, Šaban Bajramović i ja! Posle toga više nisam mogao dalje. Da radim sa horom nisam imao volje. Okrenuo sam se poslovima u ZaM-u, novim pevačima, televiziji...

Naravno, uz uspešne poslove počeo je da pristiže novac, tako da je Sale prvobitnu verziju kuće menjao iz dana u dan. Stalno je nešto nadograđivao, unosio, doterivao. Vodio je računa o svakoj sitnici, želeo da bude  sve po njegovoj meri, baš kako je navikao u građevinsko-popovskoj kući u Novom Sadu. Da li je sada zadovoljan, da li će se uz suprugu, prijatelje i familiju najzad smiriti?

- Nikako, moj duh ne miruje. Kuća je lepa, prostrana, svetla, puna zelenila, fontana i lepih poklona koje smo dobili za svadbu. Ali, mene to guši, jer mi nedostaju bazen i tenisko igralište. Volim da se rekreiram, ali me mrzi da izlazim iz kuće. Zbog toga već merkam neku kuću koja ima sportske terene.

Pročitajte: RAZVOD Saše Popovića i Suzane Jovanović zbog koleginice - Šokantni detalji konačno izašli u javnost (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

Saletov nestrpljivi i radoznao duh najbolje se ogleda u anegdoti koja lepo oslikava njegov dečački karakter. Naime, Keba mu je na venčanju poklonio magičnu kutiju u kojoj su bile složene pare. Kroz staklo su bile ispisane reči - razbiti u slučaju velike krize i nestašice. Ali, umesto da kutiju čuva za crne dane, Sale ju je razbio. Zašto? Zar je kriza već zakucala na vrata?

- Ma kakvi! Nije bilo nikakve potrebe da je otvaram. Ali, ja nisam mogao da izdržim. Da svakodnevno gledam dolare, šilinge, marke, franke... I, mogu sada da kažem da je poklon bio više nego dobar!

Komentari (0)

Loading