Lifestyle

Da li je moguće da Ceca OVO ima u svojoj kući? Fotografija iz vile Ražnatovića obilazi sve društvene mreže, njena TAJNA je OTKRIVENA

Dom Cece Ražnatović sinonim je za luksuz

Da li je moguće da Ceca OVO ima u svojoj kući? Fotografija iz vile Ražnatovića obilazi sve društvene mreže, njena TAJNA je OTKRIVENA

Nije tajna da folk zvezda Ceca Ražnatović slobodno vreme najviše voli da provodi u svojoj kući na Dedinju u kojoj sa brojnom porodicom uživa u svakom trenutku, a neretko sa pratiocima na društvenim mrežama otvara vrata iste. Zahvaljujući fotkama i video zapisima imali smo često prilike da zavirimo u njen kutak, a kako je opremljen dom Cece Ražnatović detaljnije možemo da vidimo u dokumentarno-igranom serijalu "Ceca show" koji se emituje na "Blic televiziji". Da je svaka prostorija luksuzne vile uređena sa puno ukusa i stila jasno je svima koji prate pomenuti serijal, a takođe je vidno i da je pevačica i te kako brinula o svim detaljima, te je prijatan boravak i komfor zagarantovan svim ukućanima.

Pročitajte: Sve se desilo kobne noći na proslavi rođendana, rekla mu je... EVO šta je PRAVI RAZLOG svađe Cece i Saše Vidića

printscreen

 

Bazen je svakako jedna od stavki u koji je puno truda i novca uloženo, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom - fitnes prostorom, kao i onim za masažu i saunom. Ipak, jedan deo vile, onaj predviđen za ulepšavanje, privlači posebnu pažnju, naročito pripadnica lepšeg pola koje maštaju o ovakvom kutku. Budući da se i Ceca i njena naslednica Anastasija bave javnim poslom koji zahteva da uvek budu tip top sređene i našminkane, pevačica ništa nije želela da prepusti slučaju, spojila je lepo i korisno i u kući napravila sopstveni beauty salon, što joj takođe uštedi dosta dragocenog vremena.

Pročitajte: Dom Cece Ražnatović u vreme praznika izgleda magično (video)

Printscreen Blic Tv

 

- Bazen, sauna, veliki đakuzi, prostor za masažu, prostor za ulepšavanje samo su deo onoga što se nalazi u novom delu porodičnog doma. Više neće morati da odlazi kod frizera i šminkera, već će sve moći da obavi u porodičnom domu. Poseban dekor i pojedine stavke koje su oplemenile Cecin životni prostor uvezeni su iz inostranstva. Ceca nije žalila novac da sve dovede do savršenstva, a vodila se time da sve podseća na vile koje imamo prilike da gledamo u holivudskim filmovima - ispričao je za "Svet" jednom prilikom izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović! Veljko dobio drugog sina, a SLOMIĆE VAM SRCE značenje današnjeg datuma za porodicu (FOTO)

printscreen

 

Dom Cece Ražnatović njena je oaza sreće, mira i neverovatnog luksuza koji retko ko može da priušti, a koji je ona sa mnogo ljubavi uredila i prilagodila kako sebi tako i ostalim članovima skladne porodice.

Komentari (0)

Loading