Celebrity News

BOMBA iz Španije: TAJNO VENČANJE Anastasije i Gudelja, Ceca se izlanula

Venčanje Anastasije i Gudelja ne prestaje da intrigira domaću javnost

BOMBA iz Španije: TAJNO VENČANJE Anastasije i Gudelja, Ceca se izlanula

Magazin Venčanje

Ćerka folk dive Cece Ražnatović, na iznenađenje mnogih, nije se pojavila na rođendanu sestre Helene Ocokoljić. Budući da je mlada pevačica u više navrata govorila da joj je porodica na prvom mestu i da sa decom svoje tetke Lidije gaji bliske odnose, odluka da ostane u Španiji mnoge je začudila. Jedino logično objašnjene koje su fanovi porodice Ražnatović ponašli jeste tajno venčanje Anastasije i Gudelja

- Anastasija čeka papire, zato ne dolazi u Beograd - zaintrigirala je Ceca. 

Pročitajte: Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili SVE: Beba na putu, sprema se gala svadba

Instagram

 

Papiri koje je Ceca spomenula odnose se na Španiju u kojoj njena ćerka boravi već nekoliko meseci. Naime, Anastasijin dečko Nemanja Gudelj živi u Sevilji, a mladoj pevačici se, sudeći po fotografijama, život pored voljenog čoveka i te kako dopao. 

Pročitajte: Na godišnjicu veze Anastasija iz Španije objavila NAJLEPŠE VESTI - Ceca u suzama zbog ponosa, čestitke pljušte (FOTO)

Instagram

 

Međutim, upućeni kažu da je venčanje Anastasije i Gudelja jedini način da Cecina ćerka dobije špansko državljanstvo. Zbog toga su njen Instagram preplavila pitanja da li se već udala, a ako nije, da li je možda u drugom stanju, što bi ubrzalo proceduru preseljenja. Budući da se ovim povodom niko od aktera priče nije javno oglasio ostaje nam da vidimo da li se tajno venčanje Anastasije i Gudelja zaista desilo ili su partneri pronašli drugo rešenje kada je viza za duži boravak u Španiji u pitanju. 

Komentari (0)

Loading