Lifestyle

Kebina ćerka Nataša u Americi živi u OVAKVOM STANU: Pogledajte fotografije koje dokazuju kako stvarno izgleda njen život u tuđini

Gde živi ćerka Dragana Kojića Kebe?

Kebina ćerka Nataša u Americi živi u OVAKVOM STANU: Pogledajte fotografije koje dokazuju kako stvarno izgleda njen život u tuđini

Već 13 dugih godina "Fatalna i plava", ćerka Dragana Kojića Kebe živi u Americi. Danas svakao fatalna, ova atraktivna brineta, čiju su budućnost na muzičkoj sceni mnogi ocenili punom potencijala, živi američki san, a njena karijera u Sjedinjenim Amkeričkim Državama podjednako je blistava, kao ona koju su joj u Srbiji predviđali.

Nataša je u Sjedinjene Američke Države otišla kao stipendista prestižnog univerziteta "Berkli", bila je odličan student i sada se bavi komponovanjem muzike za filmove  i serije, koje možete čuti u brojnim ostvarenjima strane produkcije, a nedavno je započela saradnju sa “Netfliksom". 

Pročitajte: "Plačem za njom svakog dana" - Dragan Kojić Keba objavio LOŠE VESTI o ćerki Nataši, svi pružaju podršku

 

 

Ipak, ono što mnoge najviše zanima je gde živi ćerka Dragana Kojića Kebe, od kada je napustila luksuznu vilu roditelja, koji godinama uživaju na Bežanijskoj kosi.

 

 

Ni Nataši nije ništa lošije, jer atraktivna naslednica Dragana Kojića često na svom "Instagramu" objavljuje fotografije iz stana u kome živi, a koji nije ništa manje luksuzan od roditeljskog doma na koji se navikla.

Njen stančić prostran je, dominiraju svetli tonovi, a sve je skladno osmišljeno i odiše toplinom.

 

 

Komentari (0)

Loading