Celebrity News

Luksuzan stan da Dedinju zamenio hladnim manastirskim zidovima: Ovde trenutno živi Milan Stanković (FOTO)

Dom Milana Stankovića više nije nekretina u Beogradu - pišu mediji

Luksuzan stan da Dedinju zamenio hladnim manastirskim zidovima: Ovde trenutno živi Milan Stanković (FOTO)

Otkako je interesovanje sa estrade preusmerio ka religiji Milan Stanković u velikoj meri promenio je pogled na svet i život u globalu. Jedno vreme se čak pričalo da je odlučio da se zamonaši, što nije bilo daleko od istine a tome su posvedočile i fotografije na kojima pozira u monaškoj odori. Niko neće saznati šta se tih dana vrzmalo po glavi mladog muzičara. Takođe, na pitanje da li mu je zaista bila iskrena namera da se prepusti Bogu i zašto je od svog nauma ipak odlučio da odustane, ne može se dati odgovor, ono što je međutim sigurno je da Milan i dalje u veri vidi svoj izlaz. Privremeni dom Milana Stankovića iz tog razloga većim delom godine su crkve i manastiri koje on posećuje sa ciljem da dokuči sveto i onostrano.

Pročitajte: Milan Stanković prekinuo ćutanje zbog NJE! Ovo je njegova NOVA LJUBAV, objavio fotografiju posle dve godine!

Instagram

 

Da je ponovo odlučio da provede vreme u božijoj kući mediji i fanovi pevača saznali su juče putem Instagrama, gde je on posle dužeg vremena objavio kratki video.  Crkva sazidana od blokova, sa čak tri zvona, pozicionirana kraj reke navodno je trenutni dom Milana Stankovića, ili pak samo svratište ka daljem cilju i prebivalištu.

Pročitajte: Bog mi je dao velike darove, ali i veliki krst: Ovo je presudilo da Milan Stanković napusti estradu i spas pronađe u veri

Instagram

 

Predvna građevina, koju krasi travnati proplanak sa sve četiri strane, izazvala je posebne emocije u muzičaru, koji nije mogao niti je želeo da izbegne njeno fogorafisanje i objavu na društvenim mrežama čime je ponovo podstakao spekulacije o tome kako izgleda i gde se sad nalazi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading