Lifestyle

Terasa sa pogledom na šumu, luksuz o kome se mašta: Ovde živi Maja Nikolić sa svojim prezgodnim suprugom (FOTO)

Dom Maje Nikolić prava je oaza za opuštanje i uživanje

Terasa sa pogledom na šumu, luksuz o kome se mašta: Ovde živi Maja Nikolić sa svojim prezgodnim suprugom (FOTO)

Gotovo uvek nasmejana i bez premca šarmantna voditeljka iako je jedno od najprepoznatljivijih TV lica trudi se da svoju i intimu svojih najbližih što više sačuva za sebe, a isti slučaj je i kada je u pitanju dom Maje Nikolić okružen prirodom gde je ona pronašla neophodan mir.

Pročitajte: TRUDNA Maja Nikolić slikala stomak pa pokazala na Instagramu! Pogledajte kako joj lepo stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Raskošna vila smeštena u jednom od najelitnijih delova Beograda mesto je gde sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i troje naslednika, ćerkama Teom i Tiom i sinom Darkom najviše vremena i najlepše trenutke provodi lepa Maja.

Ata Images

 

 

Gotovo dve decenije, koliko i uživa u skladnom braku sa svojim izabranikom, porodični dom Maje Nikolić nalazi se na Dedinju, a iako ona ne deli često detalje iz svog života, putem "Instagrama" nekoliko puta pustila nas je da u isti zavirimo.

Prostrana dnevna soba idealna je za okupljanje cele porodice, a opremljena je najkvalitetnijim nameštajem u pastelnim tonovima koje po svemu sudeći voditeljka preferira.

Instagram

 

 

Tu su figurice i detalji koji posebnu toplinu daju njihovom domu, a na nekoliko mesta vidne su police ispunjene mnoštvom knjiga uz koje se Maja opušta nakon napornog dana.

Instagram

 

 

Na osnovu fotografija koje je podelila na društvenim mražama može se zaključiti da je njihovo porodično gnezdo zaista bajkovito, ušuškano u zelenilo na koje se predivan pogled pruža sa terase.

Instagram

 

 

Reklo bi se i da je to jedno od omiljenih mesta cele porodice, a kako i ne bi bilo kad je skriveno od znatiželjnih pogleda i idealno za uživanje tokom vrelih letnjih dana.

Komentari (0)

Loading