Lifestyle

Dok se Đole sa Vesnom baškari u luksuzu, ona živi ovde: Zavirite u skromni dom Silvije Đogani, Đoletove i Slađine naslednice (VIDEO)

Dom Silvije Đogani izgleda ovako

Dok se Đole sa Vesnom baškari u luksuzu, ona živi ovde: Zavirite u skromni dom Silvije Đogani, Đoletove i Slađine naslednice (VIDEO)

Luka Šarac

U prvom braku, sa Slađom Delibašić, Đole Đogani dobio je dve ćerke, Silviju i Marinelu. Njih dve prebrodile su razvod roditelja u tinejdžerskom dobu, a obe su i sa majkom i sa ocem zadržale blizak odnos. Silvija je sa majkom započela porodični biznis, otvorila vrtić i sebi obezbedila lagodan život.

Njen otac Đole sa suprugom Vesnom ima luksuzan stan na Novom Beogradu, ali ni dom Silvije Đogani ne zaostaje za luksuzom u kome uživa njen otac sa porodicom.

Dom Silvije Đogani dupleks je uređen po poslednjoj modi. U dnevnom boravku i kuhinji, koji čine prizemlje doma, dominiraju sivi tonovi na zidovima, ali i u enterijeru. 

Pročitajte: Prva fotografija unuke Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić isplivala u javnost! Tija je nestvarna lepotica, pogledajte na koga liči (FOTO)

Dnevni boravak krasi prostrana sofa, ispred koje se nalazi tv, dok zidove krase police ispunjene knjigama i porodičnim fotografijama.

Kuhinja sa trpezarijom uređena je belom tehnikom po poslednjoj modi, a veliki trpezarijski sto rezervisan je za večere koje domaćica priprema za goste.

Na spratu se nalazi prostrana spavaća soba, sa interesantnim tapetom i prostranim krevetom.

Svoj dom Silvija neretko pokazuje na "TikToku" na kome je postala veoma popularna.

Komentari (0)

Loading