Lifestyle

Bila je najveća zvezda devedesetih, a završila je OVAKO: Pogledajte gde živi Zorana Pavić, kuhinja u kojoj sprema hranu sve govori (FOTO)

Dom Zorane Pavić uređen je po njenoj meri

Bila je najveća zvezda devedesetih, a završila je OVAKO: Pogledajte gde živi Zorana Pavić, kuhinja u kojoj sprema hranu sve govori (FOTO)

Amir Hamzagic/ATAImages

Pogledajte kako izgleda dom Zorane Pavić.

Pevačica Zorana Pavić još davnih devedesetih kao dvadesetčetvorogodišnja devojka veliku pažnju javnosti je privukla nastupajući sa grupom "Frenki", da bi potom nastavila blistavu solo karijerua i do danas se uspešno održala na estradnoj sceni gde važi za jednu od najpozitivnijih dama. 

Ata Images

 

 

Budući da o svojoj privatnosti ne voli da iznosi detalje, te o istoj i ne govori preterano u medijima, nije mnogo poznato o njenom životu i o tome šta se dešava kada se svetla reflektora ugase, međutim u dom Zorane Pavić imali su prilike da zavire mnogi i to putem malih ekrana kada je vrata stana otvorila za jednu emisiju.

Pročitajte: Kako se samo topi u njegovom zagrljaju! Zorana Pavić KONAČNO uslikana sa bogatim MOĆNIKOM - Svi ga znate, puno je stariji od nje (FOTO)

Naime, učešćem u interesantnom serijalu "Dođi na večeru" zahvaljujući kojem poznate ličnosti jedni druge ugošćavaju, pripremaju razne specijalitete i dobro se zabavljaju, imali smo prilike i da saznamo kako izgleda i kako je uređen dom Zorane Pavić.

Rts printscreen

 

 

Na osnovu onoga što smo videli, mogli smo zaključiti da pevačica ima veoma specifičan ukus i da se i te kako potrudila oko uređenja svog kutka, a nije isključeno da se oko enterijera posavetovala i sa stručnjacima budući da je sve u savršenom skladu.

Pročitajte: Zorana Pavić je uvek bila nasmejana na televiziji, ali sada je vest šokirala javnost - Bolest je ovog puta bila jača

Naime, primetno je da je Zorana veoma uredna, kao i da preferira zemljane tonove bar kada su komadi trpezarijskog nameštaja i kuhinjskih elemenata u pitanju, budući da je fokus pomenute emisije upravo na ovim prostorijama, mada ne sumnjamo da je i ostatak stana upravo u ovom fazonu.

Rts printscreen

 

 

Sve je opremljeno u raznim braon i nijansama drveta, a kada je reč o kvalitetu vidi se da nije štedela te da je za prostor u kojem najviše vremena provodi birala samo najbolje, ali i najpraktičnije.

Rts printscreen

 

 

Minimalistički stil otprilike je ono ćime se pevačica vodila kada je uređivala prostor i ne sumnjamo da su gosti koji su dom Zorane Pavić ovom prilikom posetili uživali u toplini i veoma prijatnoj atmosferi kao što to i ona čini svakoga dana.

 

Komentari (0)

Loading