Celebrity News

Prva fotografija unuke Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić isplivala u javnost! Tija je nestvarna lepotica, pogledajte na koga liči (FOTO)

Unuka Đoleta Đoganija preslatka je devojčica

Prva fotografija unuke Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić isplivala u javnost! Tija je nestvarna lepotica, pogledajte na koga liči (FOTO)

Instagram

Đole Đogani, poznati denser i frontmen grupe "Đogani", otac je četvoro dece. U prvom braku sa bivšom suprugom Slađom Delibašić dobio je dve ćerke Silviju i Marinelu, a u aktuelnom braku sa Vesnom Đogani sina Adriana i ćerku Lauru. Ovaj brižan i posvećen otac u javnosti je često isticao da je svoje starije naslednice uspeo da izvede na pravi put i da je na njih i te kako ponosan, kao i da posebno mesto u njegovom srcu zauzima unuka Đoleta Đoganija.

Naime, njegova naslednica iz prvog braka, Silvija, 2013. godine udala se za Branislava Marinkovića i na svet donela preslatku Tiju. Njihova zajednica ipak nije opstala, rastali su se posle godinu dana bračnog života, a ćerkica je ostala pod okriljem majke Silvije koja je toj ulozi veoma posvećena.

Pročitajte: Kakav preokret - Evo šta Silvija Đogani kaže na preljubu oca Đoleta

- Mi smo bili u vezi pet godina, a u braku samo godinu dana. On je moja ljubav iz srednje škole, ali nisam videla sebe u budućnosti sa njim. Nije između nas nedostajalo ljubavi, nego jednostavno nije išlo - rekla je jednom prilikom Silvija i dodala:

- On nema nikakvu obavezu prema detetu, ja sam kompletan staratelj. Nije u obavezi ni alimentaciju da daje, sve što joj kupi to je njegova slobodna volja. Viđa je redovno, zapravo kad god to želi i može. Umemo svi zajedno da odemo na ručak. Najbitnije je da ona ne pati i da joj ništa ne fali, a posebno ljubav.

Unuka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić danas ima deset godina, a rođena je iste godine kad i Đoletova ćerka Laura, koju mu je podarila Vesna:

Pročitajte: Maćeha iz pakla? Fotografija otkriva u kakvom je zapravo odnosu Vesna Đogani sa Đoletovom ćerkom iz prvog braka

Ata Images

 

- Ja sam prvo postao deda, a onda tata. Kod nas, Đoganija, uvek ima neka fora - kazao je Đogani kaže popularni denser, koji je 2013. godine postao i deda i tata, a na pitanje da li se više vole unuci od dece, on je rekao:

- Čudan je osećaj kad imaš unuku i ćerku istih godina. To je privilegija malog broja ljudi. Između moje ćerke i unuke razlika je dva meseca. Obe volim na svoj način. Kad u ovim godinama imate malu decu, ista je ljubav, nema tu više-manje, nego nije isto kad postanete roditelj sa 24, 34, 44 ili 54 godine - rekao je za "Azru" denser, dok sa druge strane ponosna baka Slađa poseban odnos ima sa svojom unukom.

Pročitajte: Opet ju je plavuša koštala ljubavi - Milica Dabović NIKAD srećnija pored bivšeg verenika Slađe Delibašić

printscreen

 

U to smo se uverili i prilikom Silvijinog gostovanja u jednoj emisiji u kojoj joj je društvo pravila i desetogodišnja Tija, koja raste u pravu lepoticu i koja najviše vremena voli da provodi sa bakom u raznim aktivnostima, a posebno uživa u Slađinim kulinarskim specijalitetima i kolačićma koji su baš po njenom ukusu, najslađi na svetu.

Komentari (0)

Loading