Lifestyle

DALEKO OD LUKSUZA kojim odiše vila na Kipru: Zavirite u Cecin stan u Crnoj Gori, iznenadićete se kad vidite kako je opremljen(FOTO)

Stan Cece Ražnatović u Bečićima porodica voli da posećuje u letnjim mesecima

DALEKO OD LUKSUZA kojim odiše vila na Kipru: Zavirite u Cecin stan u Crnoj Gori, iznenadićete se kad vidite kako je opremljen(FOTO)

Stan Cece Ražnatović u Crnoj Gori ovako je opremljen.

Folk diva pored velelepne vile u našoj prestonici kao i one u mondenskom kiparskom mestu Aja Napa, poseduje i nekretninu na crnogorskom primorju u koju čitava porodica voli da ode, posebno tokom letnje sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Stan Cece Ražnatović nalazi se u Bečićima, predivnom turističkom mestu idealnom za porodice sa decom, a to je pored Kipra nesumnjivo primamljiva destinacija njenom sinu i snaji budući da su roditelji dva preslatka mališana.

Pročitajte: Ona se baškari u vili u Ljutice Bogdana, a roditelji joj žive OVDE - Evo kako izgleda Cecina kuća u Žitorađi, pogled na kapiju SVE GOVORI

Nadomak jednog tamnošnjeg prestižnog hotela nalazi se nekretnina koja je pevačici idealno mesto za boravak tokom sezone nastupa koje svake godine tradicionalno održava u Crnoj Gori, a pre nego što se preselila u Španiju kod sadašnjeg supruga Nemanje, i njena naslednica Anastasija često je odlazila tamo.

Upravo putem Tasinog "Instagrama" imali smo prilike i da zavirimo u njihov kutak i saznamo da je opremljen sa puno ukusa i u minimalističkom stilu.

Moderan stan Cece Ražnatović ima visoke prozore, pa su i sve prostorije dovoljno osvetljene prirodnom svetlošću, a tu su i spušteni plafoni kao i mermerne pločice koje posebnu dozu elegancije daju ovom kutku.

Instagram

 

 

U prvom planu je prostrani dnevni boravak opremljen najkvalitetnijim komadima nameštaja, a posebno pažnju privlači bela kraljevska sofa, idealna za opuštanje nakon morskih aktivnosti.

Veljko i Anastasija svojevremeno su voleli da ugoste i prijatelje i nesumnjivo su se ovde kao mlađi dobro provodili, a budući da sada imaju svoje porodice i brojne obaveze i stan Cece Ražnatović češće je prazan nego prethodnih godina. 

 

Komentari (0)

Loading