Celebrity News

LOŠE VESTI stižu iz porodice Divac: Slika iz bolnice u sekundi obišla svet, Ani svi šalju reči podrške i utehe (FOTO)

Sin Ane i Vlade Divca se razboleo

LOŠE VESTI stižu iz porodice Divac: Slika iz bolnice u sekundi obišla svet, Ani svi šalju reči podrške i utehe (FOTO)

Luštica Bay

Luka Divac, stariji sin Ane i Vlade Divca avanturista je u duši. Na razne testove još od mlađih dana on je sebe stavljao, obilazio najopasnije mesta u svetu a nije mu strano čak i da se poigra sa zmijom otrovnicom. Ponosni roditelji nekako su se nosili sa nezaustavljivim duhom svog prvenca, sve donedavno kada je on završio u bolnici.

Pročitajte: "Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

 

 

Prikačen na mašine i infuziju sin Ane i Vlade Divca, po prirodi duhovit i uvek spreman za crni humor, javio se Instagramerima, koji međutim njegov položaj nisu doživeli duhovito. Naprotiv, svi su se vrlo zabrinuli za Luku, te su ispod fotografije iz bolnice usledila pitanja poput oseća li se dobro i šta se to zaboga dogodilo?.

Pročitajte: Detalji drame: Petra Divac otkriva šta joj je rekao Nikolas Saveljić nakon što je otkriveno da ju je porukama zlostavljao njegov otac Niša!

Instagram

 

U svom maniru, opet duhovito, odgovarao je naslednik bivšeg košarkaša, te je tako na pitanje prijatelja "Jesu li našli nešto tamo", odgovorio "Imam sliku da ti pokažem, ali je odvratno".

Pročitajte: Veliki skandal: Vlade Divac IŠAMARAO OVOG poznatog fudbalera jer je slao neprimerene poruke njegovoj ćerki Petri (FOTO)

 

 

Ređao je tako jedan po jedan odgovor Luka a na osnovu jednog od njih došlo se do zaključka zašto zapravo sin Ane i Vlade Divac leži na klinici. Reč je naime, o problemima sa crevima i želucem, zbog čega su mu lekari uradili endoskopiju, tačnije snimanje.

Pročitajte: Ko se ne bi zaljubio u te krupne okice: Ovako je Petra Divac izgledala 1999. godine kada je stigla u Anin i Vladov dom FOTO

 

 

Luka se našalio da je sad tu gde jeste jer ne žvaće hranu kako treba. 

Komentari (0)

Loading